Hvordan man laver møbler fra snavs

January 7

Hvordan man laver møbler fra snavs

Du behøver ikke at bruge tusindvis af dollars på møbler. Du kan få det til en lav pris eller ofte helt gratis når du laver møbler fra debris. Bjærgning værfter, junk yards, garage salg og sparsommelighed butikker har ofte de forsyninger, du skal opfylde en bred vifte af møbler behov. Du kan gøre møbler fra snavs med nogle fantasi og kreative trin.

Instruktioner

•Kontrollér en tabel kan være fremstillet af noget, der er stabil og har en flad overflade. Du kan altid omfatte en uskøn top med en pæn dug. Du kan udvide størrelsen af overfladen ved at placere en stor plade af træ eller andre flad, stabil snavs på toppen. Middagsborde kan foretages med en stor tønde under en tung, rund flad genstand. Et sofabord kan blive din med to lave vragrester hunks med et tykt stykke glas eller et spejl på toppen af det. Se efter interessante baser som gamle symaskine tabeller, fisk akvarium stande eller hegn stykker, som kan knyttes til en bordplade.

•Build skrivebord, ud af to hunks af vragrester, der er i samme højde. Efterlad et mellemrum i center for dine ben og læg et stort stykke af glas eller træ plade ovenpå. Et par af mælk kasser arbejde samt basen, som du kan gemme bøger, papirarbejde og andre office leverer inde i dem. Krog mælk kasser sammen med metal rørfittings til stabilitet.

•Hav en plads. Stole og bænke er nogle af de nemmeste møbler at gøre med snavs. Førstnævnte kan oprettes fra en gammel træstamme, flere dæk stablet med puder i midten eller en hovedet keramiske plantageejer. Dække sæde med en dekorativ meditation pude. Sidstnævnte bruger de samme principper som sofabord eller skrivebord, men bruge en plade mere stabil end glas eller et spejl på toppen. Beton plader arbejde godt for bænke, med andre bidder af beton eller tunge træ stablet under.

•Hav en anden plads. Gamle indkøbsvogne med den ene side flået, hjulet brønde og gamle bilsæder gøre for nogle interessante stole i hele gård eller hus. Bunke puder på hynder på basen, så du ikke sidder på noget helt utilpas. Dække snavs med en gammel, farvet ark eller andet materiale, hvis det er en skamplet for byen.

•Shelve det. Mælk kasser, vin kasser og andre boks-lignende snavs gør fremragende reoler. Sørg for at bunden er stabil, eller gøre det stabilt med lameller af træ naglet eller limet under og stable dem op. Sikre niveauer med søm, skruer, lim eller pipe fittings. Som med enhver reol, Sørg for at sætte de tungeste poster i bunden, så det ikke vælte. For ekstra sikkerhed, kan du vedhæfte enheden til væggen med skruer sælges på isenkræmmere.

Tips & advarsler

  • Spray maling vil blive din bedste ven til at gøre noget grimt til noget snazzy. Experiement med farver. Det er ikke ligesom du kan ødelægge resterne.
  • Metal stykker kan sikres med en svejser eller pipe fittings, at justere for at holde tingene på plads. Check din lokale hardware butik for rør montering muligheder, der vil arbejde.
  • Træ stykker kan naglet, skruet og limet sammen med en kraftig trælim.
  • Plast stykker overholde godt med skruer eller en tunge epoxy.
  • Fjerne eller sand enhver uslebne kanter, tilfældige skår eller skarpe stykker, der kunne såre nogen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com