Hvordan man laver møbler fra træet lemmer

November 14

Hvordan man laver møbler fra træet lemmer

Crafting møbler fra træet lemmer er en kunst, ikke en struktureret videnskab. Grundlæggende planer for en række typer af møbler er tilgængelige online eller fra lokale skovkyndighed butikker eller hjem og haven Centre. Mens disse planer vil tjene som en guide, træ høstes for projektet, vil de individuelle egenskaber af lemmer og kreativitet af håndværkeren afgøre udfaldet af projektet. Den gør det selv-woodworker finder stor tilfredshed i udformningen af møbler i traditionen af pionererne. Eksperimentere og nyde processen.

Instruktioner

•Harvest træ. Når du vælger træarter for crafting møbler fra træet lemmer, er der ingen begrænsning på art eller sortsgruppe. Vælg blandt en række med de karakteristika, der vil opfylde dine design hensigter. Kig efter burls, snoninger, rifter og bøjninger, der giver den lemmer eller gren visuel interesse og vil tilpasse sig til dine krav til træbearbejdning. Diamond willow, birk, pine, elm, pecan, boks elder, ahorn, cedertræ og de fleste arter af fyr fungerer godt i træet lemmer møbeldesigns. Lemmer er lettest at arbejde med umiddelbart efter opskæring. Afhængigt af størrelsen og placeringen af træet kan lemmer høstes med en motorsav eller håndsav.

•Measure et stykke af møbler og anvende målingerne til dit projekt, når du beslutte typen af møbler stykke til håndværk. Skære lemmerne på størrelse med en hånd eller tabel saw. Fjern overskydende kviste, blade og grene med en sakse, lille hånd sav eller lille mejsel og gummi kølle. Bruge en hånd sander med 100-grit papir til at fjerne splinter og ru pletter.

•Vælg træet lemmer, der er fast og pænt dannede. Undgå lemmer, der er ødelagte eller viser tegn på råd eller insekt angreb. Vælg lemmer, der er stærk nok til at støtte vægt hvis er valgt for en stol eller skammel. Dekorative trim stykker kan være en lettere vægt eller tykkelse, men ben og støttende lemmer skal være robust og stærk. Figur mortised senen leddene med en økse. Efter montering wrap leddene, fælles med læderstrimler, der har været dyppet i vand. Som læder tørrer vil det skrumpe, danner en stram og LUN fælles.

•Klippe træet grene og lemmer i tidlige forår når sap begynder at stige i træ. Hvis du ønsker at skrælle lemmer af deres bark, er bark nemmest at fjerne på dette tidspunkt. Fjerne bark med en skarp Båndkniv, lille træ fly eller skraber. Bark har ingen effekt på den strukturelle integritet af den færdige stykke af møbler. Nogle Træsektoren vælger at "Spring-skræl" lemmer, en metode, som kun fjerner noget af barken og efterlader en del af barken knyttet til lemmer til at producere en mere rustik finish. Skrabe ved hjælp af korte, fast slagtilfælde. Anvende jævnt Tryk for ikke at skære for dybt ind i træet. Fjerne bark før montering projektet.

•Soak grene eller lemmer i vandet for at holde dem smidige, indtil du er klar til at mode dem i møbler. Boks ældste og willow lemmer er nemme at fletning og manipulere når gennemblødt for 24 til 48 timer efter opskæring. Forme arme og ben så enkelt som muligt til deres formål, sådan en rund stol tilbage eller buede arme på stole eller sofaer. Ikke alt for understrege træ for at undgå at bryde når tør. Bent kviste kan sikret med skruer eller pisket sammen med læder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com