Hvordan man laver møbler krone støbninger med en Router

February 11

I møbeldesign er kroneformen dekorative trim, der løber omkring den øverste kant af et stykke af møbler som en reol, hutch eller skænken. Crown molding kan købes premanufactured, men er ret dyrt, især når fremstillet ud af de fine træsorter, der ofte bruges i kabinet. For en hobbyist eller møbelsnedker, der bruger en masse kroneformen, er det værd at vide, hvordan man laver din egen kroneformen.

Instruktioner

Forberede tømmer

•Kværn et stykke tømmer til de dimensioner, der kræves af din crown molding planer. Du kan få det gjort på en professionel woodshop eller millwright, eller du kan gøre det selv med en bordrundsav, jointer og tykkelseshøvl.

•Klippe den store bugt ved at køre stykket tømmer i en vinkel over tabellen savklinge, hvis dette er stilen af crown molding du gør. For store bugter er en tabel saw at foretrække frem for en router, fordi den størrelse router smule, der ville være forpligtet til at skære en stor kurve ville være ekstremt farlig og ville kræve en enorm router.

•Klippe stykke af tømmer til længder, der er to eller tre inches længere end den forventede færdig længder på møbler du bygger. Dette vil give dig plads til fejl, men vil gøre stykker kort nok til at arbejde med let.

Flugt profiler

•Monter den smule, der kræves for din planlagte profil i din router, og mount router til router tabellen. Det er muligt at gøre dette uden en router tabellen ved fastspænding af træ på en arbejdsbænk og kører router ned det i hånden; men det er sikrere og mere præcis til at sikre routeren i en tabel og flytte træet i hånden.

•Indstil hegnet på routeren tabel så at smule vil rager ind i skoven den påkrævede dybde. Test denne dybde på et stykke affaldstræ før du kører det på din rigtige stykke. Når du er tilfreds det er korrekt, køre de reelle stykker, være omhyggelig med at opretholde et jævnt tryk mod hegnet og flytte træet langsomt, men støt langs hegnet. Hvis du tillader bit til at skære i ét sted, kan det forårsage et hul eller en forbrænding.

•Gentag ovennævnte trin med uanset hvilken anden router bits du har brug for at fuldføre din planlagte crown molding profil. For en omfattende kroneformen, kan dette kræve så mange som fire forskellige router bits.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com