Hvordan man laver møbler med laden døre

June 27

Hvordan man laver møbler med laden døre

Hængende laden døre på rullende spor til at oprette en skydedør kan være en moderne og attraktiv løsning for dividere to værelser, men ikke begrænse din nydelse af denne rustikke bjærget funktion til sit formål. Lave møbler med laden døre, der udnytter sin forvitret appel og store areal. Hovedgærder, gård-stil spiseborde og sofaborde ser godt ud, når en ladeport er stjernen i design. Disse DIY projekter kræver kun grundlæggende konstruktion færdigheder.

Instruktioner

•Kontrollér en ladeport hovedgærde. Brug en ladeport for en twin seng; bruge to for en King-size seng. Hænge dem fra væggen bag sengen med sikker montering inventar, der er relevante for din wall materialet. Tillad ikke en kløft mellem sengen og laden døre eller de vil synes at flyde usikkert. Montere væg sconces på ladeport tilføje belysning til hovedgærdet.

•Build ladeport spisebord. Køb two-by-four tommer bestyrelser og four-by-four tommer bestyrelser eller genvinde gamle tømmer at bygge rammen til tabellen. Lim og skrue two-by-fours på hvad bliver undersiden af ladeport til at skabe en ramme, der vil passe stramt omkring tabelruden. Måle tømmer til toppen af tabellen, så det passer inden for rammen på ladeporten. Pletten tabelrude til at matche ladeport, tilføje forvitret maling effekter, hvis det ønskes. Placer ladeport over tabelruden. Skru den på plads via undersiden frame, eller tillade øverst og nederst til at forblive adskilt; døren skal være tunge nok til at forblive på plads.

•Craft en ladeport sofabord med andre genanvendt objekter, hvis du har begrænset interesse i at udvikle din konstruktion færdigheder. Bruge robust hummer fælder, smuk træ vin kasser eller to vintage Ambolte til at støtte den bordplade. Lave en højere version af dette look til et soveværelse med fornyet agtede hvid metal hospital skuffer støtte døren og en grand spejlet over at skabe en usædvanlig forfængelighed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com