Hvordan man laver møbler planer

May 6

Alle hjem vil se mere organiseret med en god møbler plan på plads. Ved at arbejde fra en masterplan, kan husejere købe stykker over tid til at passe denne plan. Møbler kan købt ny, købte i antikke butikker eller sending butikker eller genanvendt fra bekendte hjem. Ethvert hjem ser smukkere med møbler, der er en blanding af forskellige periode og stilarter, så ikke nødvendigvis stræbe efter et showroom look. Større, centrale stykker af møbler, der er moderne, sofaer og senge, kan være blandet med illustrationer og side tabeller fra en bedstemor loftsrum.

Instruktioner

•Kontrollér en listen af nøgleelementer kræves for hjemmet. Liste over en sofa, soveværelse seng, det er enten queensize- eller kingsize-, børnesenge og en vigtigste spisestue bord, f.eks. Tilbring det meste af budgettet på disse centrale stykker, da de har brug for til sidste over flere år. Træffe beslutning om budgettet for disse primære stykker.

•Anvend en skitse pad til opsætning en ideelt møbler plantegning til hvert værelse. Gå gennem bøger og magasiner, sammen med møbler kataloger, at få ideer. Besøg showroom for at se møbler lukke. Bliv fortrolig med forskellige typer af skove og finish. Vælg farven, finish og størrelse af hvert stykke skulle passe hjemmet netop.

Forpakket de første par key stykker. Vælg en stor lædersofa eller en all-træ hovedgærde for en kingsize-seng, f.eks. Må ikke overse shopping i Møbelforretninger sending eller i klassificeret annoncer. Fortæl venner typer af møbler stykker du leder efter. Bede dem om at være på udkig efter denne møbler via salg eller medarbejdere.

•Figure ud af, hvordan at skabe balance på budgettet. Købe kvalitets madrasser til børneværelser, f.eks. Installer madrasserne på en metal seng indramning midlertidigt, indtil budgettet vil give mulighed for hovedgærder. Overveje at gøre en hovedgærde fra krydsfiner eller kunstneriske materialer for tiden. Spare penge, også ved genanvendelse reoler for børn værelser og familieværelser. Male dem for at gøre dem til at se nye.

•Build hvert rum omkring et enkelt stykke af møbler eller gruppering. Køb et stort bord og stole, der vil tjene som omdrejningspunkt for en spisestue. Tilføje siddepladser områder eller studere områder ud til siden. Oprette et Familieværelse omkring to lædersofaer overfor hinanden, f.eks. Skitse illustrationer og tilbehør rundt de vigtigste stykker af møbler. Hold øjnene åbne for disse ønskede tilbehør i de næste par måneder.

Tips & advarsler

  • Hold møbler farver forholdsvis neutral. Tænke to gange på at købe en orange sofa, f.eks. Brug lyse borde, lamper og tilbehør, der kan ændres, men bruger netural farver såsom træ toner, hvide eller bleg guld nøglen stykker i rummet.
  • Undgå at købe meget tunge møbler, hvis du bor på en anden sals ejerlejlighed, f.eks. Tunge kabinetter og sengetøj bliver vanskeligt og måske dyrt at flytte.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com