Hvordan man laver mos med yoghurt

October 1

Hvordan man laver mos med yoghurt

At tilskynde moss til at vokse på nye lerpotter hjælper gryder blande sig med grønne i haven. Mos-dækket gryder eller haven statuer ser ud som om de har været på plads i år. Yoghurt giver en medium som din mos kan vokse. Den porøse ler krukker eller beton vil absorbere yoghurt. Holde din Potter i en kølig, skyggefulde sted, og vand moss regelmæssigt for at hjælpe det trives.

Instruktioner

•Pour 1 kop plain yoghurt i en blender. Tilføj 1 tbsp. eller 2 af moss du har skrabet off en eksisterende pot eller endda fra jorden eller et træ. Fortvivl ikke, hvis der er lidt snavs blandet. Blend indtil du har en jævn blanding af mos og yoghurt. Hæld opløsningen i en flad skål.

•DIP pensel i yoghurt blandingen og pensel det på overfladen af puljen, statue, bænk eller et andet element. Coat overfladen med et tykt lag af yoghurt blandingen.

•Indstil pot i en kølig, skyggefulde område. Tåge dagligt med vand for at holde gryden fugtig. Inden for en uge eller to, vil puljen tage på en grønlig støbt som mos begynder at vokse.

Tips & advarsler

  • Du kan male dette moss blanding på ler, beton, skulpturer og sten til alder materialet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com