Hvordan man laver mosaik sko skrabere

March 26

Hvordan man laver mosaik sko skrabere

Gøre mosaik sko skrabere og du vil gøre et værktøj til en dagligdags opgave fashionable. Sko skrabere, også kendt som boot skrabere, der bruges til at skrabe mudder fra sko og støvler til at holde fra tracking mudder ind i huset. De er som regel placeret tæt på døren for nem adgang. Ved at tilføje mosaik flise til en sko skraber, kan du medtage et ekstra strejf af indretning til din husholdningsartikler.

Instruktioner

•Rengør metal sko skraber. Brug vand og klud til at rengøre sko skraber på begge sider af den flade del hvor du vil anvende mosaik. Det skal være en ren og støvfri overflade at anvende mosaik lim og fliser. Lad skoen skraber tørre grundigt.

•Decide på mosaik-design. Skitse en design for mosaik mønster på papir, eller du kan vælge ikke at gøre et design på alle og bruge tilfældige fliser eller Kina stykker på din skraber.

•Applicer limen. Tilføje lim til en lille del af sko skraberen, så du kan tilføje mosaikfliser eller stykker hurtigt før limen begynder at tørre. Sørg for at bruge en flise selvklæbende beregnet til udendørs brug hvor temperatursvingninger vil forekomme. Læs kørselsvejledning på flise limen for den bedste metode for at anvende din specifikke klæbemiddel.

•Applicer mosaik fliser. Angive mosaikfliser eller andre stykker Kina på selvklæbende hurtigt mens limen er stadig tacky. Efterlade små mellemrum mellem hvert stykke til at give skoen skraber en mosaik udseende. Rum vil blive udfyldt injektionsmørtel. Limen vil tørre hurtigt, så kender design forud for tid og arbejde hurtigt når du har anvendt lim på sko skraber. Fortsætte med at anvende lim og mosaik til side af sko-skraber, indtil den er fuldført.

•Grout mosaik sko skraber. Injektionsmørtel udfylder mellemrummene mellem mosaik stykker. Vælg enten lys eller mørk injektionsmørtel pulver til at supplere din mosaik flise stykker. Bland injektionsmørtel med vand ifølge anvisningerne på din injektionsmørtel pakke. Konsistensen skal være som mudder. Anvende injektionsmørtel over hele overfladen af sko skraber med enten dine hænder eller en flad spartel, der dækker alle mosaik stykker. Sørg for at udfylde alle rum med cementmørtel ved at trykke på injektionsmørtel i rum med fingrene.

•Aftør off overskydende injektionsmørtel fra toppen af fliserne. Lad injektionsmørtel tør for 1/2 time, så brug en fugtig klud til at tørre injektionsmørtel fra overfladen af flise stykker. Skyl rag flere gange og fortsætte aftørring væk injektionsmørtel fra overflader på de enkelte fliser. Ikke fjerne injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne. Brug en ren, tør klud til at fjerne eventuelle små mængder af injektionsmørtel fra overfladen af flisen og at pudse fliserne.

•Seal injektionsmørtel med cementmørtel sealer, der kan købes sammen med din injektionsmørtel. Anvende det på injektionsmørtel områder, og sørg for at dække alle injektionsmørtel. Aftørre enhver fugemasse, der får på fliserne straks. Cementmørtel sealer vil beskytte injektionsmørtel fra revner eller Falmende. Dette er især vigtigt for en udenfor mosaik stykke som en sko skraber.

•Gentag proces på den anden side. Når alle trin er afsluttet på den ene side af boot skraber, omhyggeligt Gentag trin på den anden side. Vugge den færdige side ved at lægge det på et håndklæde til at undgå at støde det. Tillad skraber til at tørre grundigt før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com