Hvordan man laver myggebalsam bruger Sage

July 18

Hvordan man laver myggebalsam bruger Sage

Myg er en større plage om sommeren, især i regioner med stillestående vand. Tilbringe tid udenfor med tillid ved hjælp af sage, en naturlig plante, for at frastøde insekter uden skadelige kemikalier. Sage har en tydelig lugt, især når brændt, så start med en lille mængde og bruger kun de beløb, der kræves til effektivt frastøde myg. Det vil også frastøder andre insekter, herunder bier og asiatiske biller.

Instruktioner

•Burn en lille mængde af tørret salvie at afvise myg og andre insekter. Føje det til kul, når begyndt at grill og det vil frastøde insekter, mens du spiser. Brændt salvie har den stærkeste lugt, så start med en lille mængde.

•Mix et par dråber af sage æteriske olie i en base olie som mandelolie eller kokosolie, og blander dem grundigt. Tilsæt et par dråber til dit håndled og hals, som en parfume, og det vil afvise myg. Tilsæt et par dråber til hem dine bukser eller kanterne af dine sokker for at holde væk bugs på jorden.

•Fyld en spray flaske med vand og tilsæt ca 20 dråber af salvie olie. Ryst det godt og spray en let tåge på din hud og tøj. Denne metode er særlig effektiv, hvis du bor i nærheden af mange myg eller planlægger at tilbringe timer uden for. Genanvende det hver par timer.

•Spray vandet og salvie olieblanding omkring døre og vinduer i dit hus for at holde insekter ude.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com