Hvordan man laver naturlige pesticider

November 30

Hvordan man laver naturlige pesticider

Åh de irriterende bugs! Hvis du er en gartner, ved du, hvor svært det kan være at beskæftige sig med de insekter, der elsker at spise dine planter. Og hvad med miljøet? De fleste af os ved, at traditionelle kemiske pesticider (eller insekticider) er usundt for os og planeten, men er generelt et meget anvendt værktøj til at bekæmpe haven skadedyr. Der er nogle nemme og billige naturlige pesticider du kan gøre derhjemme til at hjælpe dig med at vinde slaget om bugs og være miljøvenlig. Her er et par ideer til at bruge i dit eget hjem og haven:

Instruktioner

•Væske sæbe er et godt alternativ til giftige kemikalier til både indendørs og udendørs planter.

Bland 2 spsk af flydende sæbe eller opvaskemiddel med 1 kvart vand, og hæld i en sprayflaske. De fleste indendørs husholdningsbrug planter tåle denne naturlige pesticider godt. Spray blade, stængel og muld til at afskrække insekter i at komme tilbage.

Bladlus, mealybugs, whiteflies og mider er alle berørt af denne sæbe middel.

•Hvis du har brug for en stærkere sæbe formel, prøve indeværende:

4 hvidløgsfed (segmenter) finthakkede1 lille løg, finthakkede1 spsk. cayennepeber (rød)2 tblsps. flydende sæbe1 kvart vandBland godt og lad sæt 1 time. Stamme og hæld i en sprayflaske eller anden beholder. Nedkølet, vil denne naturlige insekticid vare op til to uger.

•Cabbageworms og spider mider kan skabe ravage på din haveplanter. Prøv at bruge 2 tblsps. af havet salt tilføjes en gallon af vand, og spray dine planter med blandingen.

•Hvis du dyrke tomater og roser, her er en nem løsning til at holde skadedyr væk fra dine roser.

I en blender, kombinere ca. 1 kop af tomat blade, 2 pints af vand og 2 tsps. majsstivelse. Stamme og spray på din roser.

Hjemmelavet pesticider er et ideelt alternativ til at beskytte din familie og dine planter mod irriterende insekter og giftige kemikalier.

Tips & advarsler

  • Spearmint og wintergreen olie kan bruges til at afskrække lopper.
  • Genanvende din naturlige pesticider efter en regn for fortsat at beskytte dine planter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com