Hvordan man laver nuancer, der åbner fra bunden

July 25

Hvordan man laver nuancer, der åbner fra bunden

En enkel nuance, der åbnes fra bunden har rene linjer, der passer til både et moderne rum eller en afslappet, traditionelle rum. Vælge et stof, der virker med både din indretning og din lysstyring behov. Brug let bomuld til at filtrere lyset i en stue eller line en tunge stof med blackout stof til mørkere et soveværelse. Båndene kan foretages fra casual twill tape, munter mønstrede grosgrain bånd eller elegant satin bånd.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af vinduet inde i rammen. Klip en 1 x 1 bord 1/8 tomme kortere end denne bredde. Divider længden af bestyrelsen med tre og markere denne afstand fra hver ende på toppen af bestyrelsen

•Klippe to stykker af båndet dobbelt så langt som længden af vinduet. Skær enderne af båndet med en 45-graders vinkel og forsegle dem med flydende stof stabilisator at forhindre flosser. Fold båndene i halve og bruge en blyant til at markere center med en prik. Staple center af bånd til toppen af bestyrelsen på de mærker du har lavet tidligere. Prik på båndet skal være på bagkant af toppen af bestyrelsen og enderne af båndet skal hænge ned på hver side af brættet, vinkelret på brættet.

•Klippe et rektangel af stof, der er 1 tomme bredere og 1 1/2 inches længere end vinduet dimensioner. Skær et stykke af foring stof af samme størrelse.

•Lay stof på en flad overflade med højre side op. Lægge foring på toppen med højre side ned og alle kanter selv.

•Indstil en symaskine til at sy en lige søm med en standard stinglængde. Sy langs en lang kant af stof, 1/2 tommer fra kanten. Når du når hjørne stop 1/2 tommer fra kanten med nålen i stoffet. Lift pres foden, drej stoffet 90 grader for at gå rundt om hjørnet, Sænk pres foden og fortsætte med syning langs den korte ende til hjørne. Drej dette hjørne på samme måde og sy til slutningen af den resterende langside.

•Vi hjørner ved at skære sømmen kvoter på hjørnerne på en 45-graders vinkel. Sømrum er det stof, der strækker sig ud over sømmen. Skær tæt på sømmen uden at skære sømmen.

•Drej skyggen højre side ud og stryge det. Hæft skygge til toppen af linjen over bånd. Placere den åbne kant af stof langs bagkant af toppen af bestyrelsen. Være sikker på, at skyggen er centreret om bord.

•Klap længder af båndet, der hænger fra bagkant af bestyrelsen over forsiden af skyggen. Du vil have to længder af bånd bag skyggen og to længder foran.

•Sæt bord i skyggen i toppen af vinduesrammen med toppen af bestyrelsen mod toppen af rammen. Placer vinkelparenteser under bestyrelsen på hver side. Markere huller i parentes på brættet og siderne af vinduesrammen med en blyant. Tage ned de skygge og parenteser.

•Drill en pilot hul på hver prik med en lille bore bit. Erstatte skygge og parenteser og vride en skrue gennem alle huller at holde skyggen på plads.

•Øge skygge ved at løfte det til den ønskede højde og binde enderne af bånd på for- og bagside side af skyggen sammen under skyggen. Du kan hæve skyggen til enhver højde, fra et par inches over vindueskarmen til et par inches under toppen af vinduet.

Tips & advarsler

  • Flydende stof stabilisator er solgt i stof butikker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com