Hvordan man laver nuancer til en hoveddør

November 22

Hvordan man laver nuancer til en hoveddør

Front døre med glas sideruder giver masser af naturligt lys ind i boligen. Hvis hoveddøren vender mod syd, kan det stærke sollys, der strømmer ind gennem disse vinduer kan falme træværk og tekstiler. Privacy er et andet emne for mange husejere, især hvis du bor på en befærdet gade. Hoveddøren nuancer bekæmpe både af disse problemer. De er overraskende hurtig og enkel at gøre og tilbyder ikke kun beskyttelse af personlige oplysninger og skygge, men også omdanne indre af dit hjem.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af windows i hoveddøren. Tilføje en ekstra 2 inches til begge målinger. Optegne målingerne, så du kan købe den korrekte mængde af stof.

•Vælg stof til vindue nuancer. Ren og skær stoffer som tyl, voile, batiste og gossamer tilbyder masser af privatliv og tillader lys at trænge igennem inde i hjemmet, men de også blokere for barske sollys. Tungere, uigennemsigtige tekstiler er lettere at sy, men vil helt blok ud alle naturligt lys. Typen stof du vælger, afhænger af den funktion, du ønsker fra din nuancer.

•Mark en sømmen linje på stof med et stykke kridt, ca 1 tomme fra bunden af stoffet. Placer et stykke silkepapir under hem, og sy dette langs kridtstreg. Justere din symaskine til en zigzag Sting og sy over den rette linje af syning. Tæppe søm over zigzag syning ved hjælp af en stor wing nål. Klip det overskydende stof fra hem, skære så tæt på syning som muligt.

•Klap 1 tomme af stoffet over på toppen af stof og søm på plads ved hjælp af samme teknik, der anvendes for hemming stof i trin 3. Dette skaber en fane for at tråd gardin wire igennem og hænge den færdige skygge.

•Lay stof ud på en flad overflade, og sted en lille kridt mark ca 12 inches fra toppen af begge sider af stoffet. Gøre mærker niveauet med hinanden. Gentag denne proces, indtil du har omkring fire mærker hver 12 inches på begge sider.

•Klippe et stykke af bånd, der matcher farven på stoffet i otte stykker omkring 4 inches længe hver. Fold det første stykke af båndet i halve og sy begge ender til den første kridt mærke på stoffet, at skabe en lille løkke. Gentag, indtil du har et bånd sløjfe syet på hver kridt mark.

•Sæt et stykke gardin ledning til toppen af vinduet. Skrue en lille krog på begge sider af vinduet, ca 4 inches under gardin wire. Skrue en anden krog på begge sider 4 inches under de første kroge, og fortsætter, indtil du har fire kroge på begge sider af vinduet.

•Thread gardin wiren gennem hem øverst på stoffet. Krog hvert stykke af båndet til den passende hook, skaber en romersk blinde effekt. For ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, blot fjern båndet fra kroge og lad stof falder længde af vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com