Hvordan man laver nye Front Cement trapper

October 17

Selvom front trin kaldes ofte cement trapper, er det misvisende. Cement skridt ville smuldre under fode. Udendørs trapper er lavet af beton, som cement er en komponent. Beton er meget stærkere. Hvis din front beton trapper er revnet eller udstenede, kan du muligvis reparere dem. Men hvis de er over middel, kan du overveje at udskifte dem. Når du bryde op din gamle beton trapper til at fjerne dem, Gem de mellemstore og store brudt bidder, da du kan bruge dem til at oprette den nye trapper.

Instruktioner

•Indstil hvor bredt du vil din nye trappe. Skær cross bestyrelser i denne længde fra belagt 2-tommer med 4-tommer tømmer og vedhæfte dem til en præ-made trappe stringer med drywall skruer, æglæggende et bord på langs over hver stigning. Formen trappe afsat.

•Klart placering hvor de gamle trin sad, og sørg for, at ingen vragrester er stadig. Foranstaltning for at sikre at området foundation er stadig 3 til 4 inches under jordoverfladen, og Udfør eventuelle nødvendige udgravning. Re grave sidefødder, samt, hvis de er brudt sammen, og sørg for, at renden langs hver lodrette kant af området er under linjen frost og ca 4 inches lang.

•Tamp ned mulden der blev løsnet under udarbejdelsen af området ved hjælp af en lang-håndteres tamp. Placer formularen på plads, at arrangere det således at det er så tæt på hvor gammel trappen var som muligt. Vær omhyggelig med at passe form omkring den eksisterende armeringsjern i strukturen bag det, så at den sidder lige under den øverste tværs bestyrelsen.

•Fyld de ledige rum af formularen ved hjælp af de stykker af beton gemt fra den gamle trapper. Placer de mellemstore til store bidder af beton, så de er 3 til 4 inches væk fra alle sider af formen og omkring 4 inches fra toppen. Hæld rede beton i formen, begyndende med den nederste trappetrin og arbejder mod verste.

•Level hver af de flade Beton overflader af trappen ved hjælp af en træ afretningslag. Flytte en flad metal murske over overflader af beton til at frigive alle fangne fugt på overfladen. Forsigtigt tamp de vandrette flader med en skrot 2-tommer af 4-tommer stykke træ og tillade fugt at fordampe i tre timer.

•Screed vandret Beton overflader igen og glat dem med flat af metal murske. Fjern kryds bestyrelser og afslutte den lodrette stigning i hvert trin med et trin murske, snarere end metal murske. Glat og forme kanten af hvert trin med et trappe-kantning værktøj, og helbrede trappen fem til syv dage før at fjerne resten af formularen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com