Hvordan man laver nylonstrømpe tæpper

September 26

Hvordan man laver nylonstrømpe tæpper

Genbruge dem i stedet for at smide gamle strømpebukser. Gamle nylons har en bred vifte af anvendelser fra en nødsituation fan bælte til en dekorativ, flettet tæppe. Efter de er skåret, farvet, flettet og syet, er strømpebukser svært at genkende i base materialet af tæppet. Dette projekt er fantastisk til en regnvejrsdag kids' håndværk og kan være færdig i en enkelt dag. Forsyninger til at lave dette tæppe er tilgængelig på mange håndværk og discountbutikker.

Instruktioner

•Brug neglelakfjerner at forberede farvestof i nylons. Mens neglelakfjerner ikke vil gøre nylons hvid, vil det give dem alle det samme udgangspunkt for trinnet farvestof. Dette hjælper med at sikre en selv farve hele farvning processen.

•Dye hoisery ifølge producenter retninger. Bruge så mange farver som du ønsker for dit tæppe. Jo længere du forlader stoffet i dye blandingen, jo mørkere vil det være. Så hvis du ønsker et tæppe, der er forskellige nuancer af samme farve, lade nogle af nylons i for kort tid og lad andre gryderet længere. Lad de tørre strømper.

•Klippe benene ud af strømpebukser. Afbrød fødderne, så du står tilbage med langt rør. Skær rørene væk i strimler, der er omkring 2 inches lang.

•Stack tre af strimler sammen. Sy på tværs af ene ende til at sikre dem. Braid strimler. Når du får tæt på afslutningen, sy tre mere strimler på enderne af det første sæt. Holde fletning og tilføje strimler. Når du har enten ingen mere strimler eller fletning er så længe du ønsker det, stak enderne og sy dem sammen, trimning overskydende

•Lay ud af dit tæppe. Start i centrum med en slutningen af fletning. Vind fletning rundt om sig selv på en flad overflade. Gøre en hår pin figur i midten en oval tæppe, og derefter holde snoede rundt der. For en runde tæppe, gøre en spiral ud af fletning.

•Stitch fletning sammen, start i midten. Holde en selv spænding på dine sting, der skal være løs nok så tæppet vil ligge fladt, men ikke så løs, således at det kommer fra hinanden. Hvis du bemærker tæppet begynder at cup som du sy det, er stingene for stram. Hvis du kan se dit arbejdsoverflade gennem syning, er det for løs. Tuck ender nedenunder og sy dem på plads, så de er skjult.

Tips & advarsler

  • En roterende fræser og lineal for en lige kant vil gøre opskæringsprocessen bevæge sig hurtigere.
  • Følg producentens anvisninger, når du bruger neglelakfjerner og farvestoffer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com