Hvordan man laver ophør Molding blok

October 21

Hvordan man laver ophør Molding blok

Crown molding blokke er dekorative lister, der er monteret mellem væggen og loftet på dit hjem. Krone støbninger kommer i en bred vifte af stilarter. Når du har valgt krone støbninger, installere dem er forholdsvis let. Du kan løbe ind i nogle problemer i hvordan de vil installere ende eller hjørne molding blokke, men med de rigtige værktøjer, vil du være på din måde uden slinger i valsen.

Instruktioner

•Indstil vinklen skal du oprette for din kroneformen. Hvis slutningen blok er en, der opfylder rundt om hjørnet, skal du oprette en ende blok med en 45-graders vinkel. Hvis det er slutningen blok, fordi det opfylder døren, vil du gøre en lige 90-graders snit.

•Vælg op på en stige med to stykker træ, der er nøjagtig den samme bredde, for eksempel, tre inches. Placer et stykke fladt mod loftet hjørne, med en tomme udvidelse hjørnet. Placer det andet stykke fladt mod loftet på anden siden af hjørnet hvor de to vægge mødes, så det øverste stykke overlapper det nederste stykke. Dette betyder, at to hjørne stykker vil overlapper en tomme. Dette er til oprettelse af afslutning molding blok fra ét stræk af muren, ligesom det rammer om hjørnet.

•Measure det resterende område, der skal være installeret med en crown molding, hvis du opretter en ende molding blokere for at betyde slutningen af krone støbninger til rum, for eksempel, hvis støbning møder en døråbning, ende molding felts størrelse bestemmes af afstanden mellem den sidste støbning blokere stykke og døren. Måle distance med et målebånd mellem slutningen af allerede installeret molding blok, og at af døren.

•Anvend en blyant til at tegne en linje på et overlap på de to stykker på loftet. Dette vil skabe en 45-graders vinkel linje på begge stykker af kroneformen. Hvis du opretter den ende blok, der ikke imødekommer et hjørne, vil du tegne en lige streg angiver afstanden mellem den sidste kroneformen og døren.

•Drej stykker over og lægge dem ned på en hård overflade, hvis du opretter et hjørne ende støbning. Skåret i stykker på den diagonale streg på hvert stykke træ med en gering sav. Du kan stable stykker oven på hinanden, saa de Diagonale linjer mødes og angive kanten mod klinge vinkel for en nøjagtig cut.

Hvis skære en straight-ende molding, skære ned den rette linje af støbning.

•Ansigt op til stigen igen og sætte to vinklet stykker træ sammen for at sikre de passer. Eller sætte udgangen molding mellem den sidste molding stykke og døren for at sikre, det er en fast fit. Justere og skar mere ud i slutningen, molding stykke, hvis nødvendigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com