Hvordan man laver organisk gødning i Filippinerne

February 28

Hvordan man laver organisk gødning i Filippinerne

Den filippinske øer er en vifte af frodige, tropiske øer ud for kysten af det sydlige Asien. Kultur, især fra de store byer, kan synes som et skridt tilbage i tiden, med landmændene afhængig af store, rolige vand bøfler for meget muskel magt. Ris er de primære afgrøder for mange landmænd, som ofte er for fattige til at tillade kommerciel gødning. Dr. Virginia C. Cuevas fra Filippinerne Universitet har opdaget en svamp, Trichoderma harzianum Rifai, hvilket gør processen med rådnende ris skrog meget hurtigere for filippinske kompost beslutningstagere. Dette giver adgang til naturlig, organisk gødning til mange forskellige afgrøder.

Instruktioner

•Mix sammen kombinationer svarende til 3 dele ris halm til 1 del træ blade eller andre grønne materiale; 4 dele ris halm til 1 del kylling, hog eller vandbøfler gødning; eller 4 dele græs til 1 del bælgplanter materialer med 1 del gødning. Blød tørt materiale på forhånd, indtil det er godt fugtet.

•Tilføj mindst 1 procent af mængden svamp Trichoderma, og bland det i bunken.

•Sæt materiale i en overdækket bin, der er rejst 1 til 2 inches off fra jorden. Kompakt ikke materialet.

•Drej bunken over alle fem til syv dage i de første tre uger. I slutningen af den første uge, skal bunken være reduceret i størrelse med en tredjedel. I slutningen af to uger bør bunken halv størrelse.

•Kontrollér temperatur og konsistens efter fire uger. Bunken skal være cool at røre ved, med de forskellige materialer, reduceret til en mørk brun, jord-leder blanding med en sød lugt.

•Energibesparelse gælde afgrøderne som gødning, eller Lad tørre i solen i flere dage og bag det op, hvis komposten skal bruges senere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com