Hvordan man laver pakket jorden gulve

June 23

En pakket jorden floor kaldes også en vædret jorden sal og er lavet af skabe en løsning med mudder og stramt komprimere det. Efter gulvet er pakket ned, forsegle installatører det med flere lag af en vandafvisende stof til at gøre det mere holdbare. Resultatet er et gulv, der ligner natursten og faktisk har en semi-poleret udseende. Boligejere kan gøre deres egne pakket jorden gulve, men processen tager et stykke tid.

Instruktioner

•Pour en 4-tommer lag af grus på gulvet udglatte det jævnt, hvis du bor i et område med høj årlige nedbør. Hvis du bor i et koldt klima, skal du installere mindst 4 inches af pimpsten eller perlite på samme måde at tilføje isolering.

•Fyld en betonblander med en kombination af en del grus, en del sand og en del ler. Tænd mixeren og tillade ingredienserne til at kombinere grundigt. Hvis det ønskes, kan du blande materialerne i hånden, men det tager meget længere tid.

•Spread blanding på gulvet indtil det er 3 inches tyk. Selv ud i toppen af gulvets overflade med en rake. Spray det med vand fra en haveslange, lige indtil overfladen er fugtig. Placer en jord komprimator på den ene side af gulvet og tænde den. Flytte komprimator langsomt hen over hele overfladen af gulvet.

•Tøm mixer og genopfylde den med seks dele af sand, to dele af ler og en del af hakket halm. Tillad materialer til at kombinere og Tilføj derefter vand lidt ad gangen indtil blandingen ligner tyk beton.

•Spread blanding på gulvet overfladen ved hjælp af en skovl og derefter bruge en murske til at udjævne det til en 1/2 - 3/4-tommer tykt lag. Fortsætte indtil hele gulvet er dækket. Derefter vente indtil det tørrer helt og uden fugtige pletter er synlige, hvilket kan tage to til tre dage.

•Åbn en dåse linolie og hæld det i en spand. Indsæt en moppe ind i olie og anvende den på gulvet, indtil hele overfladen er dækket. Hele gulvet skal fugtig, men tillader ikke vandpytter til form. Tillad gulvet tørre i 24 timer.

•Applicer tre mere frakker af hørfrø jord, så hver tørre grundigt før du anvender næste. Efter det sidste lag er anvendt, vente endnu to til tre dage før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Hvis dit område har høje niveauer af radon, installere en 30-mil plastbarriere først for at forhindre den gas form siver op i hjemmet. Kontakt din county health department for at afgøre, om radon niveauer er en bekymring.
  • Brug ikke kogt linolie, som indeholder giftstoffer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com