Hvordan man laver Patina maling

June 16

Hvordan man laver Patina maling

En patina er glans på overflader af træ og metal, der kommer fra alder og brug. På metal patina er forårsaget af oxidation og det er især mærkbar på kobber og bronze og ligner en grøn film. På træ er patina udelukkende et resultat af alder og brug. Det er normalt det vigtigste aspekt af antikke møbler og kan ikke genskabes af maling. Når slebet ned, vil patina på træ ikke komme tilbage, indtil mængden tid, der dannede den oprindelige patina er gået igen. Da du ikke kan virkelig replikere patina på træ, der de fleste patina maling anvendes på metal overflader for at skabe illusionen af oxidation og alder.

Instruktioner

•Sand metal overfladen indtil alle eksisterende maling er væk. Ren overfladen af støv og andre partikler med en klud håndklæde og vand.

•Buff target overfladen for primer med industriel renere og ståluld. Anvende primeren til target overfladen med enten en spraydåse eller en pensel. Hvis du bruger vandbaseret maling på grund af fabrikantens anvisninger, skal du bruge klart sealer for at forsegle maling efter ansøgning.

•Applicer metallisk surfacer med en pensel jævnt over målet overfladen efter primeren er tørret. Lad den metalliske surfacer tør og anvende en anden frakke.

•Applicer antik løsningen mens det andet lag af metallisk surfacer er stadig våd. Dette giver den antik løsning at have en kemisk reaktion med metal flagerne i den metalliske surfacer, som skaber patina effekt. Denne reaktion vil udvikle sig over en 10 - 15 minutters tid span; Hvis den ønskede effekt er nået før reaktionen er færdig, spray det klart sealer over det at stoppe reaktionen og bevare udseendet.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du vælger den passende primer maling til overfladen du maler. Læs producentens instruktioner på etiketten.
  • Hvis den antik løsning bliver sort, når reagerer med metal flager, male over det med primer og gentage processen i trin 3 og 4 ved hjælp af en fortyndet antiquing løsning. Bland vandet med antik løsningen til at fortynde det.
  • Bære en respirator, når du arbejder med maling og kemikalier til at undgå at indånde skadelige kemikalier.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com