Hvordan man laver Pindo Palms vokse højere

December 14

Pindo palms er typisk langsomt voksende men kan gøres til vokse høj hurtigere med optimal pleje. Pindo palms vokse til en højde af 15 til 25 fod i ideelle betingelser i deres oprindelsesland. De ikke er hjemmehørende i Nordamerika, men er blevet indført fra Brasilien, Argentina og Uruguay til de sydlige stater i USA hvor de kan ses vokser sammen med gader, i privat yards og parker. De er også kendt som gelé palm, fordi deres spiselige frugter er lavet til gelé.

Instruktioner

•Plant din pindo palm i et solrigt eller delvis solrigt sted. Pindo palms ikke trives eller vokse højere i fuld skygge. Hvis din palm er plantet i et sted, hvor det ikke kan få nogen sol, kan du nødt til at flytte det, som de har været kendt for at dø på grund af manglende sollys. Pindo palms vokser i de fleste typer af jord og tolerere nogle salt, hvilket betyder, at de vokser tæt på stranden. De foretrækker veldrænet jord og er usandsynligt, at vokse højere, hvis plantet i en sump.

•Når din pindo palm regelmæssigt. Pindo palms kræve masser af næringsstoffer til at fremme sund vækst. Befrugte fire til seks gange om året med et pund pr. ansøgning palm specifikke gødning, der indeholder magnesium. Drys runde base af træ og vand det i. Modne træer er kendt for at være tørke tolerant men nyplantede pindo palms kræver regelmæssig vanding.

•Plant din pindo palm i et sted, hvor det ikke vil være udsat for overdreven kolde. Pindo palms er kendt som en af de mest kolde tolerant palms tilgængelige og kan håndtere temperaturer helt ned til fem grader Fahrenheit, men ikke koldere. Planter vokser typisk ikke i tider med frostgrader og en pindo palm vil ikke vokse høj i et tempereret klima, hvor det er mere ofte koldt end varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com