Hvordan man laver plisseret romerske Blinds

September 19

Hvordan man laver plisseret romerske Blinds

Hvis du har for nylig flyttet til et nyt hjem og ikke vide hvad man skal gøre for at pynte plain hvid blinds i vinduet, hvorfor ikke prøve at sy din egen romerske Blinds? Det er nemmere end du tror, og du kan tilpasse det til at matche dit værelse. Dine venner og familie kan endda hverve dig for at gøre nogle for deres vinduer.

Instruktioner

Måling og at vælge stof

•Først, skal du beslutte, hvis du ønsker at Roman Blind hænge inde i eller uden for vinduesrammen. Måle bredden og højden af vinduet. Tilføje 1-tommer godtgørelse på toppen og siderne og en 7-tommer godtgørelse til Plisseringer og hem linje. Vælge dit stof af enten købe stoffet eller genbruge andre stof, du allerede ejer. Du kan enten købe hvidt lagen stof eller du kan bruge et hvidt ark for blinds' foring.

•Overførsel dine målinger til stof og skæres ud i stykker. Du vil skære lige store stykker af både den blinde struktur og hvid folie stof. Næste, Fastgør stykker hver med højre side sammen. Sy en 5/8-tommer søm på tværs i toppen og ned langs hver side af blinds. Fold nederst under opretter en 1 1/2-tommers lomme på bunden og læg en søm langs kanten af fold at holde lommen på plads.

•Measure og fold over seks 1-tommer sektioner af stof, fordelt jævnt fra hinanden, at skabe læg på bagsiden af blinds. Pin dem på plads med syning stifter. Sy en søm langs folden at oprette seks 1-tomme lommer på bagsiden af blinds. Indsæt en dowel rod inde hver lomme og hånd sy dem lukket i hver ende. Hånd sy tre rækker af plast ringene, jævnt fordelt på tværs af hver fold på bagsiden af blinds. Der bør være en på hver ende og en i midten af hver fold. Tråd nylonsnor igennem alle ringene og knude i hver ende.

•SEW en strimmel velcro på bagsiden af toppen af blinds. Skrue i tre af snørehul skruerne nedenunder træ lægte. Line dem op med de tre rækker af ringene på blinds. Placer en fjerde hul skrue i langt højre side af træ lægte. Hænge spiken på den rude indramme hvor du gerne nylonsnor til at hænge. Anvende en stribe af Selvklæbende Velcro til vinduesrammen og en stribe på begge sider af træ lægte. Tillægger blinds træ lægte og tråd nylonsnor igennem snørehul skruer og derefter vedhæfte blinds til vinduesrammen. Justere i overensstemmelse hermed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com