Hvordan man laver Pole staldene med rør

August 21

Hvordan man laver Pole staldene med rør

Pole staldene er populære blandt amatør bygherrer, fordi de er billige at konstruere og kræver mindre erfaring end mere avancerede laden strukturer. Selv om bruger bjærget tømmer til at konstruere en pæl laden appellerer til de sparsommelige builder, finder grundejere, der bor i stater med uvejr trusler, såsom tornadoer og orkaner, pole laden konstruktion med metal rør mere omkostningseffektiv i det lange løb. Rør giver yderligere strukturelle integritet i stand til at modstå kraftig vind og er mindre modtagelige for rot og forfald end træ.

Instruktioner

•Till jorden til niveau fundamentet. Måle og markere hver fire fødder af bygningen disposition på jorden med spraymaling langs alle fire sider.

•Dig post huller mindst 5 fod under jorden direkte mark over hver spraymaling. Holde diameteren af hullerne til mindre end 6 inches. Fyld et hul ca halvvejs med cement og indsætte et 8-fods lang metal rør straks. Fyld hullet med cement til jordoverfladen og Gentag med alle huller. Gør det muligt for at indstille natten over.

•Klippe toppen af hvert rør til samme overjordiske højde med en stempelkompressor så. Måle op hver metalramme post og markere hver to fødder. Svejse en bogreol girt på hver mark.

•Weld hjørne seler til toppen af hvert metal rør indramme stykke. Tillægge hjørne seler med bolte til at danne udgangspunkt for afsnittet tag perforeret galvaniseret stål rør.

•Lift første tag bandagist på stald rammen i omvendt stilling, så peak point ned i laden. Skub truss langs taget til slutningen af stalden og tjekke for lig overhæng på hver side før flipping det oprejst. Sikre med orkanen seler ved sigtning til galvaniseret stål slangen. Placere yderligere tag spær hver fire fødder på tværs af toppen af rammen laden.

•Sæt bliktag ark til spær med tagdækning negle. Starter fra den nederste kant af spær til at oprette lige linier, og overlapper hver efterfølgende lag for at forhindre tag lækager

•Isæt 2 x 4 tommer bestyrelser eller lignende bjælker til bogreolen girts for at tjene som ankerpunkter til vægpaneler. Skrue metal eller smart paneler til 2 x 4 bjælker at vedlægge Laden, forlader en eller to dele åbne for entry og exit.

Tips & advarsler

  • Svejsning seler til rør før indstilling er lettere end efter opførelsen påbegyndes; imidlertid præcise målinger er afgørende for en stabil struktur, og du skal tage højde for del af røret, der vil blive sat under jorden.
  • Antallet af rør og stål slanger vil afhænge af størrelsen af pæl laden.
  • Kontakt en professionel om at installere en ladeport, hvis du ønsker at beskytte den laden interiør fra elementerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com