Hvordan man laver polstring Sofa rammer

May 1

Hvordan man laver polstring Sofa rammer

Sofaer, ofte omtalt som sofaer, består af en ramme med sæder og arme som polstring og betræk er monteret. Sofa rammer varierer meget i størrelse, form og design. Du kan gøre en polstring sofa ramme dig selv til at passe din personlige smag og stil på dit værelse og gemme kontanter du vil nødt til at hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig.

Instruktioner

•Indstil dimensioner af din sofa ramme. Referere til et magasin, møbler, som ofte detaljer dimensioner af de sofaer, de tilbyder. Overvej at bruge rammen af en gammel uønskede sofa som en guide eller en skabelon. Demontere det og genbruge delene til at hjælpe dig med at opbygge rammerne.

•Acquire 2 x 4 tømmer til bygge rammen, hvis ikke låntagning og rekonstruere ramme fra en anden sofa. Danne en rektangulær form skal anvendes til opholdsområdet. Skruer kan bruges til at sikre bestyrelser, hvor de mødes.

•Saml 2 af 4s i den ønskede højde og målte at passer til bredden på sofaen for den bagstykke. Sikre i bestyrelserne, hvor de mødes med skruer. Vinkel tilbage fra sæde del af rammen i den ønskede vinkel. Sikre den bagstykke af skrue skrå L beslag eller trekant understøtter, i rammen.

•Indstil den ønskede størrelse af armene på sofaen. Samle 2 af 4s i en kvadratisk eller rektangulær form på hver side af rammen. Brug bolt skruer til at sikre våben til rammen.

•Indstil den ønskede længde af ben for sofaen. Måle dem til størrelse og skære dem med en hånd sav. Placer hvert ben på et hjørne af sofaen og inde i rammen. Brug skruer til at skrue benene på indersiden af rammen sofa.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at bruge en gammel sofa som skabelon, når du opbygger din nye sofa ramme, kontrollere garage salg og redde butikker for at finde en sofa eller ramme i den ønskede form og størrelse.
  • Altid bære beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med håndværktøj og magt værktøjer til at forhindre skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com