Hvordan man laver PVC rør værelse delelinjer

December 8

Oprette en dekorativ rumdeler ud af billige og let tilgængelige PVC rør. PVC-rør og de nødvendige udstyr kan findes på næsten alle større hardware-forhandler. Dekorere plain hvid Rørmateriale med maling og farverige tekstiler for en bedragerisk dyrt søger dekoration. PVC værelse delelinjer er holdbart, langvarig, og kræver absolut ingen vedligeholdelse. De kan let skilles ad eller kollapsede til flytning eller opbevaring.

Instruktioner

•Opret afsnittet hængsler først. Dette er den mest komplicerede del af værelse adskillelsesstolpen forsamling. Sæt to 5' PVC rørdele parallelt med hinanden. Bore ¼" huller i hvert rør, ca 2 inches fra toppen af røret. Start i toppen af røret og skære en 1" slot mod huller. Skubbe et stykke af bungee ledningen gennem det borede hul og kurve opad. Binde en knude i slutningen, og skub knuden gennem slidsen til at holde ledningen på plads. Gentag på begge sider. Dække bungee ledningen hængsler med en vinklet forbindelse. Gentag dette på den nederste del af rør, ved hjælp af en T-stik til at dække bungee ledningen åbninger. Placer en 4" segment af PVC-rør i lodret åbning af hver T stikket i bunden. Placer en fælles landbrugspolitik i slutningen af 4" segmentet. Gentag med et ekstra sæt af 5' rør.

•Opret det første panel af rumdeler. Placer en cap i den ene ende af en 4" segment af PVC-rør. Placer en T-stik i anden enden, med åbninger opad og udad. Placer en 5' PVC rør segment i den opadgående åbning. Passe en vinklet forbindelse på toppen. Placere en 1,5' PVC rør segment i albue åbning. Tilslut et afsnit hængsel (oprettet i trin 1) til slutningen af 1,5'-segmentet. Afslutte rektanglet ved at forbinde åbninger af de to T-stik med en anden 1,5' segment af rør.

•Opret det midterste panel ved at montere en 1,5" Linjestykke mellem to afsnit hængsler oprettet i trin 1.

•Opret den tredje og endelige panel ved at montere en 1,5" segment i hver af de sidste afsnit hængsel connector åbningerne. Passe til en vinklet forbindelse til det øverste rør og en T-stik til bunden. Forbind to med en 5' segment af rør. Placer en 4" segment af PVC-rør i bunden åbningen af T-stik og placere en cap i den modsatte ende af røret segment.

•Sæt stof til rammen ved at trække kanterne af stof omkring rammen og fastgøre det på plads. Skil rørene og fjerne dem fra stoffet uden at fjerne benene. Sy stof langs linjen fastgjorte. Skub rør gennem løkken i stoffet, og Tilslut dem.

Tips & advarsler

  • Male hele røret projekt før du tilføjer stof eller andre dekorationer.
  • I stedet for syning, kan stoffet fastgøres med stifter, snap klemmer eller andre vedhæftede filer.
  • Sørg for, at afsnittet hængsler fra trin 1 er fleksibel og kan bøjes let. Om nødvendigt tilføje et par inches til bungee ledningen segmenter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com