Hvordan man laver rejst senge for voksende salat

December 8

At lave højbede i salat tilbyder flere fordele. Højbede kan oprettes uden arbejdskrævende grave og tilling, hvilket gør dem tiltalende til begyndelsen gartnere. Kanter i højbede kan oprettes med let tilgængelige til hjemmet og haven butikker såsom landskab timbers materialer. Endelig, højbede kan oprettes i små rum og mulighed for let adgang for lugning, vanding og høst.

Instruktioner

•Indstil hvor du vil bygge din højbed til din salat planter. Salat planter kræver fuld sol i løbet af køligere forår og efterår vækstsæson; i løbet af sommeren vækstsæson, gør salat planter bedst i et sted, der tilbyder en smule af skygge fra den varme eftermiddagssolen. Vælge et sted med nem adgang til en kilde til vand, som salat planter kræver daglig vanding.

•Forbered område for højbed ved at fastsætte et lag af ukrudt barriere klud skåret til at passe på størrelse med din højbed; i dette eksempel er den færdige højbed vil måle 5' længe af 3' bred til jord del med en perimeter, der måler 6' længe af 4' bred, når du medtager landskab trævægge. Ideelt, bredden af din højbed bør være mellem 3" og 4" at tillader nem adgang fra begge sider uden at træde på den plantning overflade.

•Begin skabe kanten af din højbed ved at grave et niveau kanal omkring 1" dyb ved 6" bred omkring 6" lang og 4' bred området hvor din højbed bliver. Højden af dit højbed bør være ikke mindre end 4"; et højbed at foranstaltninger 5' længe af 3' bred og 4" tall kræver et minimum af 0,20 cubic yards af muld til at fylde sengen.

•Sæt weed barriere klud sætte så at kanterne vil være forankret i kanal af landskab tømmer, derefter landskab tømmer på toppen af ukrudt barriere klud. For at øge stabiliteten i din højbed perimeter, passe landskab tømmer stramt sammen med ingen huller i hjørnerne.

•Tilføj jord og kompost i vekslende lag for at udfylde din højbed. Tryk let på hvert lag i at komprimere jorden. Slut af med et top lag af jord. Hvis omplantning salat planter, afhængig af plads planter fire til otte inches fra hinanden salat udvalg. Hvis plantning frø, plante frø ikke mere end en halv tomme dyb. Ti plantefrø per fod i hver række, forlader en til en og en halv fod mellem rækker for fremtidig vækst. Når frøplanter emerge, tynde planter til en afstand af fire til otte inches fra hinanden pr frø pakke anbefalinger. Let vand salat planter dagligt.

Tips & advarsler

  • Flere lag af våde aviser eller et tyndt lag af afdæmpet pap kan erstattes weed barriere klud.
  • Tilføje et lag barkflis omkring udplantningsplanterne vil bidrage med ukrudtsbekæmpelse samt fældefangst vand.
  • Kaniner, hjorte og andre vilde dyr med adgang kan fouragere på din salat planter; Du skal muligvis tilføje netting eller barrierer til at afskrække dyreliv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com