Hvordan man laver rendegraver spande

February 27

Hvordan man laver rendegraver spande

Udgravningen er en hård opgave, der kræver store redskaber og maskiner, herunder rendegraver spand. Maskinen fås fra markedet med alle vedhæftede filer og tilbehør; dog kan du lave din egen rendegraver spand til at opfylde dine brugerdefinerede behov - derved vil hjælpe dig spare på udgifterne på de vedhæftede filer og vil hjælpe dig bedre forstå opbygningen af din rendegraver.

Instruktioner

•Mark linjer 1 fod ned af 3 fødder på tværs på to plader af metal. Gør det samme med den anden side, at skabe en firkantet skabelon. Brug saven til at skære skabelonen firkantede fra arket. Udjævne kanter af pladsen ved hjælp af en metal fil.

•Mark 1 fod ned af 3 fødder over på en anden metalplader. Bruge hjørnet af 3-foden side og mark 1 fod over at skabe en trekant. Skåret ud trekanten fra arket med saven og fil kanterne. Gør det samme for de resterende metalplader.

•Sæt 1-foot målte kanten af firkantede metal udskæring på trekanten udskæring. Sætte en metal beslag over hjørnerne af to plader af metal. Sætte mærker på metal beslaget hver 2 inches.

•Mark twin sider af beslaget kanter til at dække trekant og firkantede former. Bore huller hvor mærkerne var placeret, at sikre, at de går igennem beslaget og arket. Udføre den samme handling, samtidig med at placere andre metal firkantet stykke mod anden siden af trekanten stykke. Gentag processen for den modsatte side af den firkantede ark. På det punkt, hvor firkant og trekant stykkerne mødes, markere et beslag stykke og bore huller 2 inches fra hinanden.

•Skru en side af beslaget til kanten af pladsen ved hjælp af de huller, der blev boret tidligere. Skrue anden siden af beslaget til Trekantens side. Sikre, at skruerne 2 inches fra hinanden. Ved hjælp af beslaget, skrue trekanten og de firkantede stykker sammen. Gentag trin på anden siden af trekanten og anden siden af pladsen.

•Skru beslag på tværs af trekanten top og firkantede stykke. Form af spanden bør resultere i to trekanter med flad metal på siderne. Fil kanten af spanden i en vinkel til at give det en god form for skovle.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesudstyr, når du arbejder med skærpet metal.
  • Hvis du vil bruge spanden til grave lerjord, er en spand størrelse mindre end 12 tommer ikke tilstrækkeligt, da leret ikke vil komme ud, når du forsøger at tømme den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com