Hvordan man laver rene gardiner til en spænding stang

June 26

Hvordan man laver rene gardiner til en spænding stang

En spænding stang til at hænge gardiner giver dig fordelen af værktøj-gratis installation, fordi stangen har en fjeder mekanisme, der justerer for at passe på indersiden af vinduet stramt. Selv om ikke velegnet til tunge gardiner, kan ren og skær stof hænge smukt med denne stang. Lave lutter gardiner til en spænding stang og nyd enkel, men elegant, vinduesafskærmning du oprette i en kort tid.

Instruktioner

•Installer spændingen stangen på vinduet for at gøre det muligt at måle bredde og længde til de rene gardiner.

•Measure fra spænding stangen lige ned til punktet, du vil sheers at udvide. Tilføje 2,5 inches til denne måling. Måle fra den venstre ende af spænding stangen til højre ende. For at gøre en ren og skær panel, formere vinduesbredde af 1,5 og tilføje 1 tomme--skåret en ren og skær panel til disse dimensioner. For to store paneler, tilføje 1 tommer til vinduesbredde og skær hvert panel til disse dimensioner (uden at multiplicere bredde). Fjerne spænding stangen fra vinduet og sæt den til side.

•HEM sidekanterne af den stejle bælganordning ved at folde under stoffet 1/4 tommer og presserende med jern. Fold sidekanterne under en anden 1/4 tommer, og tryk på igen. Sy langs pressede kant 1/8-tommer væk fra fold til hem siderne af panelerne.

•Klap under den nederste kant af tynde 1/2 tommer, og tryk på denne kant med jern. Folde den nederste kant under en anden 1/2 tommer, tryk igen og stitch langs den foldede kant 1/8-tomme fra indersiden fold.

•Klap under den øverste kant af tynde 1/4 tommer, og tryk på denne fold med jern. Sy langs den foldede kant 1/8-tommer væk fra folden. Fold ned den færdige øverste kant af tynde 1 1/4 tommer til at oprette casing nemlig spænding stangen. Tryk på denne fold med jern.

•Stitch langs toppen af sheers at sy den casing, sy 1/8-tommer væk fra den inderste fold først. Sy en anden syning linje 1/4-inch fra den tværformat. Dette vil skabe en 7/8-tomme casing nemlig spænding stangen.

•Skub sheers på spændingen stangen ved at indsætte stangen i kabinettet. Arrangere sheers langs spænding stangen jævnt og installere spændingen stangen tilbage i vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com