Hvordan man laver Rib stativer for rygere

September 29

Hvordan man laver Rib stativer for rygere

Jo mindre din ryger, desto mere nødvendigt rib stativer bliver, især når madlavning til en menneskemængde. Af stående ribbenene i stedet for lægge dem flade, du kan passe to til fire gange så mange stativer af ribben i rygeren — og den røg tid forbliver den samme. Kommercielle rib stativer kan findes på ethvert hjem og haven center eller store =-box forhandler, men hvis du finder dig selv har behov for en hurtig rib rack med varer, du sikkert har på side, du kan nemt gøre det selv.

Instruktioner

•Forbered ribben for rygning som din opskrift dirigerer eller gnid med en blanding af salt, peber og paprika.

•Hold et rack af ribben på et ark af folie så det står med den lange, flade side i bunden. Skubbe et rustfrit stål spyd gennem det øverste venstre hjørne af ribbenene mellem knoglerne.

•Skub en anden rack af ribben på spyd gennem sit venstre hjørne med den flade side i bunden, stoppe omkring 2 inches fra den første rack. Tilføje et eller to ekstra stativer af ribben på samme måde. På dette tidspunkt ribbenene bliver forbundet men vil ikke stå på deres egne.

•Skub en anden spyd gennem det nederste venstre hjørne af hvert rack af ribben. Gentag på højre side af stativerne. Tråd to mere spyd mellem knoglerne i bunden, halvvejs mellem enderne og centre i stativerne, så tilføje et spyd over hver af dem, så ialt otte spyd holde stativerne sammen.

•Juster ribben stativer på spyddene. Stativerne bør være mindst 1-2 inches fra hinanden og skal stå lodret i en række.

•Carry rack ribbenene til ryger på et fad. Placere dem i rygeren og justere med grill tænger, indtil de står lodret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com