Hvordan man laver roser åben

September 3

Hvordan man laver roser åben. Roser kommer i mange forskellige farver og varianter. Men hvis dine roser ikke vil åbne, du ikke får til fuldt ud at nyde den skønhed, disse blomster i besiddelse. Må ikke bekymre dig, fordi der er et par tricks, der vil hjælpe dig med at bestemme, hvordan til at bede din roser at åbne op for et fuldt flor.

Instruktioner

Gøre Cut roser åbner

•Klippe steg stilken på en diagonal og straks nedsænkes frisk skæres stilken i lunkent vand, der har en plante eller blomstermotiver konserveringsmiddel blandet i det. Lave dine egne blomster konserveringsmiddel, hvis din Blomsterhandler ikke giver en. En lille mængde (ca 1/8 kop) af citron-lime sodavand og en tbsp. sukker opløst i lunkent vand er en god erstatning floral konserveringsmiddel.

•Flyt rose til et sted med sollys indtil bloom-processen starter. Sørg for ikke at udsætte rose til for meget varme i processen. Når fødslen er begyndt at åbne, flytte rosen tilbage ud af direkte sollys.

•Brug et trick mange blomsterhandlere bruge på frisk skåret bud stængler. Efter endt anvisningerne nævnt i trin 1 og 2, dyppe blomsterhandlere tider lederne af knopper i vand. Derefter placere hele hovedet af rose i en plasticpose og flytte til et solrigt sted, indtil de rose blomstrer eller opløbet begynder at åbne.

Gøre voksende eller Uncut roser Open

•Kontroller din rosenhæk at se, hvis det står i vand, der ikke har drænet ordentligt. Omdirigerende vandgennemstrømning eller mindre vanding kan være nødvendigt at hjælpe de voksende og blomstrende forhold i din rosenbusk.

•Look forsigtigt på din rosenhæk at se hvis der er nogen tegn på sygdom, svamp eller insekter. Hvis det er tilfældet, tage en stikprøvekontrol af din rose til din have specialist til at købe de relevante fungicider eller skadedyrsbekæmpelse til at løse problemet. Blomstrer bør starte optræder efter fabrikken er blevet raske igen.

•Kontrollér jorden for de rette pH niveauer hvis din rosenknopper ikke har stadig åbnet. Hvis pH-niveauet er for højt eller for lavt rosenhæk muligvis ikke indtagelse de passende næringsstoffer fra jord og gødning til at producere knopper, der vil åbne eller blomstre korrekt. Har din havejord testet af din have specialister til pH-niveauer.

Tips & advarsler

  • Holde vandet frisk i vasen med din cut roser. Roser i fuld flor bør holdes ude af direkte sollys eller meget varme steder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com