Hvordan man laver rosetter til gardiner

October 26

Rosetter er dekorative juveler, der kan føjes til gardiner, kapper, tie backs og bed gardiner. De bruges typisk i flere lag glarmestre og er ofte parret med swag eller tørklæde kapper. De kan være formet som en knyttede bue eller en fan. De vifteformede rosetter er gennemført som en del af et tørklæde valance og kræve tulip swag indehavere. De knyttede rosetter er knyttet til enhver polak indehaveren hardware. En ingen mulighed for sy er fastsat for hvert eksempel.

Instruktioner

Fan formede roset og tørklæde Valance.

•Drape målebåndet løst dit vindue og ned til hver side til at bestemme hvor meget stof længde du har brug for swag og rosetter på siderne. Der er ingen hårde og hurtige regler om hvor langt ned siderne af vinduet din tørklæde skal gå. Måle stoffet og tilføje en tomme til hem og 36 inches til at oprette rosetter. Tilføje disse tal for at finde længden af stof du skal købe. En let til medium vævet stof vil virke bedst i en bomuld eller Bomuldsblanding.

•Kontrollér, en lille hem på enderne af dit materiale med en lige søm på din symaskine. Ingen mulighed for sy: jern Dritz's Stitch Witchery for at oprette en hem, der ikke ravel. Bjærgning kanter på siderne af stoffet vil arbejde samt en hem uden behov for at sy eller fold dem under.

•Anvend en sikkerhedsnål til at markere midten af stoffet og et kridt mark at bemærke i midten af valance pole. Drapere stof, matchende midten af stangen og stoffet. Husk at trække stof i midten til at hænge ned i et smil-formet kurve. Kontroller, at tørklædet ender på det samme punkt på begge sider af vinduet.

•Åbn tulip swag indehaveren greb. Trække 18 inches af stof gennem hver tulip indehaveren til at oprette fan sløjfer.

Luk greb og trækker stoffet op og blæser det op og ud i bløde rosetter.

At lave en bue roset

•Brug letvægts stof, såsom blonder eller voiles og cut to længder om 24 til 36 inches lang og 6 inches lang. Eksperiment med en skrot af stof først til at bestemme hvordan fyld du vil din rosetter.

•HEM alle de rå kanter med enten en ¼-tommer søm ved hjælp af en lige søm på en symaskine. For ingen mulighed for sy jern en ¼-tommer søm hele vejen rundt i stof og sted Stitch Witchery mellem jakkeafslutning og bagsiden af stoffet. Brug en cool indstilling på din jern til at sikre kanterne.

•Tie en løs knude ét stof Strip. Forsigtigt binde enderne af det samme stykke sammen og træk derefter enderne til mødes knude i midten. Figur roset af hverken fnugger de forskellige sider af knob til at oprette rosetten. Enderne af stoffet bruges til at binde roset på pole indehavere. Guffe i ethvert stof ender, der kan kigge ud. Gentag for anden siden af vinduet.

Tips & advarsler

  • Du kan skære enderne af tørklædet diagonalt til bunden 12 til 18 inches så tørklædet får en yndefuld tilspidsning på hver side af vinduet.
  • Tilføje en anden tulip swag indehaveren i windows, der er bredere end 50 inches.
  • Hvis dit vindue er smalle og du bruger 54-tommer-dækkende stof, kan du klippe stof til en 45-tommers bredde.
  • Undgå tunge eller stive tekstiler, som ikke vil drapere godt.
  • Elastisk Strik tekstiler kan miste deres figur over tid, så det er bedst at undgå dem for begge behandlinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com