Hvordan man laver Ruched stolebetræk

September 18

Hvordan man laver Ruched stolebetræk

Ruching er en syning teknik, der producerer organiseret samler. Disse indsamler kan være stort eller lille. Den mest bemærkelsesværdige formularen af ruching er en proces til at producere små blomst figurer, der har næsten identiske kronblade. Når ruching anvendes til andre tekstiler, er en rig og usædvanlige tekstur lavet, der både blomster og abstrakt. I dag, viser ruching på alt fra brudekjoler til hjem møbler. Den eneste begrænsning er, hvor du ønsker at bruge den. For en spisestue stol, kan ruching være syet til bagpanelet af en slipcover til at skabe en elegant moderne effekt.

Instruktioner

•Sæt en slipcover over din spisestue stol. Dækslet skal vaskes, Strøget og veludstyrede. Cut pap bredden på stolen og højden af slipcover. Indsæt pap mellem formanden og slipcover. Dette vil give dig en robust syning base.

•Launder din ruching stof. Vask rå stof fjerner dimensionering og giver stof til at skrumpe ind til sit arbejde størrelse. Læg stoffet på en skæring mat. Klip 2-tommer-bredbånd på diagonal eller bias ved hjælp af et hjul kutter og lige kant. Hvis din stof er 30 inches lang, skær det til 30 inches lang. Placer stoffet med den bræmme kant vandret. Bias er det øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne. Skære masser af strimler og tilslutte din strimler i 10-fods længder; Dette vil gøre dem lettere at arbejde med.

•Sæt enderne af dit ruch stof til en bias strip værktøj. Værktøjet vil fold 3/4-inch af hver af langsiderne under. Jern krølle, fladt som det fremgår af værktøjet. Placer stribe vandret på bordet og ansigtet opad. Placer et kartotekskort med hjørne peger på toppen og rørende den tværformat. Markere dit kort for nem tilpasning. Tegn en streg på stof med skrædderens kridt fra den nederste kant til hjørne til nederste kant. Juster din kartotekskort, så den nederste kant af næste afsnit opretter et punkt med den nederste kant af afsnittet tilstødende. Tegne streger på tværs af hele længden af din bias strip.

•Thread en nål med tråd den samme farve som ruching. Gør ikke en knude. Start på den nederste højre hjørne fold. Sy en 1/8-inch fordelte kører søm efter linjen opad og til venstre. På tværformat og hjørnepunkt tage din nål gennem til bagsiden. Bringe din nål over klappen og sy din kører søm ned og til venstre for næste afsnit. Sy gennem begge lag af stof. Fortsætte til flere inches og derefter holde fast i begyndelsen hale tråd og skub dig stof til højre. Fortsæt, indtil du når til slutningen af stoffet.

•Sæt ruching af træffes beslutning om en ansøgning om blomstermønster eller abstrakt. For en blomstermønster runde tegne cirkler på bagsiden af din stol slipcover ved hjælp af skrædderens kridt og forskellige plader og skåle. Bland dine størrelser i et tilfældigt mønster fra små til store. Markere midten af hver cirkel med et X. Tegne en slangelignende mønster med linjerne 3/4-tommer fra hinanden for et abstrakt program. Holde din mønster tilfældige.

•Thread en nål i samme tråd farve. Binde en knude i tråd enden. Fold din ruching i halve. Tage din nål gennem centrum af en X, og bringe det op. Sy gennem foldede midten af bagsiden af ruching. Tage din ruching i en spiral fra X ud syning store masker for cirkler. Din spiral linjer bør være 3/4-inch hinanden. Du kan justere den, afhængigt af hvor stramt du ønsker din klynger. Brug en let stitch fordelt 1/4-inch hinanden eller mere. Du ikke forsøger at sy det ned stramt men at vedhæfte det til forsiden. Fortsætte indtil bagsiden af coveret er helt dækket. Følg denne samme teknik med en abstrakt mønster; den eneste variant er efter linjerne.

Tips & advarsler

  • Ruching kan se meget skummende og unge med en stærk moderne element. Det er en god idé at ruch alle dine lignende stole på samme tid for at holde dit look konsekvent.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com