Hvordan man laver rustikke flad Top bænke

November 15

Tilføje et strejf af rustik charme til et rum i dit hus eller din have med en rustik stil, flad top bænk. Ved hjælp af materialer i naturen og fornyet agtede træ, du kan konstruere en one-of-a-kind bænk, der vil gøre en iøjnefaldende erklæring i en indendørs eller udendørs omgivelser. Med lidt tid og nogle standard udstyr, kan du oprette din egen rustikke, flad top bænk.

Instruktioner

•Klippe tre træ logs 16 inches i længden. Bruge en rundsav til at skære toppe og bunde af logfiler til at gøre flad, lige snit. Bruge logfiler fra robust træer — cedertræ eller eg, f.eks.

•Prep sæde til bænken. Erhverve en træ gulv tværbjælke fra en byggeplads, en hjem levering butik eller en bjærgning værft. Skåret tværbjælke med en rundsav, så det er 2 til 4 fod lang. Forsigtigt sand hele overfladen af tværbjælke med fine sandkorn sandpapir, arbejder med korn af træ. Tør ned træ med en ren fugtig klud og anvende et tyndt lag voks på overfladen med en ren klud.

•Strømforbrug i standby logger på jorden og sted tværbjælke oven på dem. Placer logfilerne, så man er direkte under midten af tværbjælke og under hver ende af tværbjælke.

•Skru tværbjælke og logger sammen. Brug en elektrisk skruetrækker til at dreje tre galvaniseret træskruer — 6 til 8 inches lang — gennem overfladen af tværbjælke i hver af logs. Skruerne skal installeres i en lodret linje gennem tværbjælke over hver log; en base, en i midten og en på toppen af overfladen af tværbjælke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com