Hvordan man laver rustikke lampeskærme

October 7

Hvordan man laver rustikke lampeskærme

At finde præcis den rigtige lampeskærm kan være vanskeligt og dyrt, og nogle gange den bedste mulighed er at lave din egen. En sjov måde at gøre en faux læder lampeskærm i rustik stil er at bruge maling og en lille smule af ægte læder pyntesnore at virkelig narre øjet. Det kræver kun en smule af gør det selv-færdighed.

Instruktioner

•Vælg en lampeskærm, der har hjørner. Dette kan være en afrundede skygge med paneler. Farven bør være en lys tan til mørk elfenben. Dit mål er at gøre lampeskærm ligne læder, når det er faktisk papir eller en klud.

•Pour ud flere akryl maling farver på en tallerken sammen med nogle glasur. Disse er kunstner farver og kommer i et rør på de fleste kunstbutikker. Ønskede farver, der ser ud som skyggen af læder du replikerende. Købe nogle lysere farver samt du vil række tone på din skygge.

•Lightly spray din lampeskærm med vand. Bruge en 1-tommer afrundede kunstner pensel og starte med din lyseste farve. Følg ribben, hjørner og kanter på lampeskærm først og derefter male fra kanter mod midten. Gøre dit maleri en smule tilfældigt og ikke forsøge at dække alt. Bemale og udtynde kanterne med ostelærred og arbejde hurtigt fordi akryl tørre hurtigt. Flytte til mørkere og mørkere nuancer, indtil du får præcis det ønskede udseende. Tillad akryl to til fire timer for at tørre.

•Moisten børster på en gammel tandbørste og svirp malingen ud med tommelfingeren. Dette vil efterlade splatters maling fra bittesmå dråber til større dråber. Eksperimentere ved at dreje lampeskærm i forskellige retninger, så at drypper ikke er alle i den samme vinkel.

•Punch huller langs begge sider af hver rib 1 tomme fra hinanden. Punch huller med syl langs den øverste og nederste kant. Bo ca 1/2 tommer fra kanten. Blonde dit læder snor omkring den øverste og nederste kant med en kører søm. Lim ender på bagsiden af skyggen og bruge papirclips til at holde ledningen på plads, indtil limen tørrer.

•Criss og tværs blonder dit læder snor ned hver rib eller hjørne, startende fra toppen og slutter i bunden med en knude. Skær enderne, således at de drapere ned en tomme eller så.

Tips & advarsler

  • Stenciled dyr og landskabet scener kan tilføjes langs den nederste kant af lampeskærm tilføje endnu mere af et rustikt look.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com