Hvordan man laver rustikke møbler

March 7

Hvordan man laver rustikke møbler

Rustik møbler er håndlavede træmøbler, fremstillet af lokalt indkøbte træ venstre i sin naturlige tilstand med et minimum af behandling. På denne måde møblerne bevarer den naturlige skønhed og detaljer i træet, træet stammer fra. Adirondack stol er en klassisk rustik møbler design, og selv om det er almindeligt anvendt som en udendørs stol, der er ingen grund til hvorfor det ikke kan bruges indendørs. Gør din egen rustikke møbler er ikke kun en omkostningsbevidst måde at ændre dit hjems indretning, men det kan også være en meget givende hobby. Hvis du udvikler reelle dygtighed, kan du muligvis selv tjene nogle penge fra din håndlavede møbler.

Instruktioner

•Spend nogle tid på at finde ud af, hvilken type af træer er hjemmehørende i det område hvor du bor, da dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken slags træ er tilgængelige for dig. Besøg din lokale tømmer handlende og forklare, hvad du vil opnå, og han vil hjælpe dig med at udvælge det bedste træ til jobbet.

•Brug Adirondack linket i afsnittet ressourcer i denne artikel for at hente en gratis plan for at gøre en rustik stol. En stol er et godt projekt for begyndere, da det er relativt let at gøre. De processer, der anvendes til at gøre en stol er de samme som dem, der anvendes til fremstilling af andre typer af møbler, så når du har perfektioneret en stol, du kan bruge din nyfundne færdigheder til at oprette andre typer af møbler. At tage disse planer med dig når du besøger tømmer købmand vil være nyttigt til at bestemme hvor meget træ skal du.

•Følg planerne. Sikre, at du pre bor alle huller, hvis du bruger grønne træ, fordi hvis du kører en skrue lige ind i denne slags træ, det vil knæk og opdele, når det tørrer.

•Anvend en lidt mindre drill bit end skruen når forboring af huller. På denne måde skruen vil virkelig bide i træet og holde det stramt, især da træet tørrer.

•Purchase eller samles omkring 20 procent mere træ end planerne stat du får brug for. Du kan potentielt gøre en fejl og har brug for mere træ end planlagt, eller du kan ganske enkelt beslutter du ikke kan lide udseendet af en bestemt stykke træ. Uanset hvad, er det usandsynligt det ekstra træ vil være spildt.

Tips & advarsler

  • Giv ikke op hvis dit første forsøg ikke tænder ud præcis hvordan du troede, det ville. Øvelse gør mester, så holde prøver.
  • Når du har perfektioneret din stol-making teknik, skal du bruge linket Build-rustik-møbler i afsnittet ressourcer til at få nogle ideer til mere avancerede indretning, som en rustik lampe eller sofa.
  • Normalt indendørs rustikke møbler er overladt ubehandlet og i deres naturlige tilstand, men du ønsker måske at køre nogle sandpapir over den færdige vare at sørge for der er ingen splinter.
  • Brug altid ekstrem forsigtighed, når du bruger nogen form for træbearbejdning materialer.
  • Bære handsker for at beskytte dine hænder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com