Hvordan man laver rustikke Mountain møbler

September 23

Lethed af kører ud og købe dyre møbler og få den leveret kan være rart, men der er en glæde og skønhed at spare et par hundrede dollars og gøre din egen rustikke mountain møbler. Med ikke meget mere end de basale forsyninger af træ, en hammer og søm, kan du bygge dine møbler i bare et par timer. Denne slags møbler er sikker på at holde hele livet. For at begynde din venture gør rustikke mountain møbler, begynde ved at bygge en simpel bogreol og spisestue bordet.

Instruktioner

Opbygning af en rustik bogreol

•Lay ned to side boards (1-inch x 8-tommer boards) side om side. Begynder på den øverste kant af et bord og måle ned 13 inches. Markere en vandret linje i bredden af både brædder. Dette er placeringen for din første hylde. Måle ned igen og markere en anden linje 17 inches fra først.

•Hold boards 30 inches fra hinanden med de markerede linjer vendt mod indersiden. Sted den første 30 tommer bord mod bunden mærket så den øverste kant af bestyrelsen løber langs den markerede linje. Søm i hylden udefra med dine negle fordelt to inches fra hinanden. Placer anden enden af hylden bestyrelsen langs den nederste linje i den modsatte side. Søm på plads.

•Gentag proces med den anden 30-tommer hylde bestyrelsen og de øverste markerede linjer på side bestyrelser. Nail hylden på plads på begge sider. Reolen skal være stabil med søm hamret solidt.

•Indstil 1-inch x 12-tommer øverste bord over bogreoler. Centrere bestyrelsen, således at der er en to-tommers overhæng alle vej rundt på alle sider. Søm ned til side bestyrelser gennem top vedhæfte, afstand negle hver tre inches.

•Sand stykke på alle sider og kanter til at glatte ud i skoven og forhindre splinter. Anvende træ pletten eller klart frakke, som ønskede at give et færdigt look.

Opbygning af en rustik tabel

•Brug 1-tomme x 6-tommer bestyrelser til at oprette en kvadratisk ramme. Nail to søm i hvert hjørne til at forbinde de fire plader.

•Indstil 3 x 3-tomme stillinger på indersiden af hver af de fire hjørner. Hold bunden af post flush til den nederste kant af rammen. Søm gennem rammen, og i de to sider af de stillinger, der rører rammen. Bruge to søm på hver side af stillingen.

•Test benene til at sørge for de ikke føler sig løs, sømning ekstra point, hvis nødvendigt, at Fastgør stillinger til rammen. Flip tabellen og sat på sine ben.

•Lay ud af de øverste 1-inch x 10-tommer bestyrelser over rammen. Sat i bestyrelserne side om side at dække rammen helt, og efterlader en fire-tommer udhæng på siderne med en one-fod overhånd på enderne. Søm ned gennem de øverste bestyrelser og i ramme-stykker, der løber vinkelret på de øverste bestyrelser. Bruge to negle på hvert bord, på hver af lokationer af ramme boards (fire negle pr. top board).

•Sand den øverste overflade og sider af tabellen, samt rammen og ben. Anvende træ pletten eller en klar lak, hvis det ønskes, at fuldføre tabellens udseende.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker vælger for at tilføje tekstur til deres rustikke møbler ved at ramme det med hamre, kæder eller sidesten bestyrelser. Hvis du vælger denne indstilling, gøre det, før du anvender din pletten, men ikke bang op stykke så meget at det ser overdreven. Denne effekt giver ofte et ældre og slidte look, som nogle mennesker ønsker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com