Hvordan man laver rustikke træmøbler

February 3

Simple rustikke træmøbler kan skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem med lille udgift. Selv om nogle mennesker fokusere på de største og bedste, ofte de sparsomme rustikke møbler er, hvad en tendens til at være mere indtagende til hjertet og kan blive familiens møbler dine børn husker og værne om. Heldigvis kan du lave din egen spisebordet og bogreol med der rustikke appellerer hurtigt og nemt.

Instruktioner

At gøre en rustik tabel

•Indstil 1 af 6 tommer boards i en firkantet form til at oprette en ramme. Nail boards på plads med to søm i hvert skæringspunkt.

•Arrange hvert bordben til hvile indvendige hjørner af rammen du bare lavet. Være sikker på de øverste kant af benene (der vender nedad) er flugter med de øverste kant (også vender nedad) af rammen. Søm på hver side af rammen til at knytte alle fire ben med to søm på hver side.

•Klik på tabelrude og ben og sørg for, at strukturen er robust. Plads til fire top bestyrelser over toppen, foret ved siden af hinanden. Der bør være en 1-foot udhæng på hver ende af bordet og 4 inches udhængende på hver side. Nail to søm i hvert bord og ind i rammen støtte langs bredden af tabellen.

•Sand bordpladen, ben og ramme glat, med særlig vægt på kanterne. Undersiden af rammen er i særdeleshed mest sandsynligt at komme i kontakt med dine ben når du sidder eller scoot i, så sørg for de er glatte. Tilføje træ pletten eller fugemasse, venter mindst en time mellem frakker. Følg producentens anvisninger, hvis den foreslåede ventetiden er længere.

At gøre en rustik bogreol

•Mark hylde retningslinjer på side brædderne ved at sætte en 1 x 8 tommer bord på slutningen og måler 13 inches ned fra toppen. Markere en vandret linje i bredden af bestyrelsen. Oprette en anden hylde linje 17 inches ned fra den første linje. Gentag på anden side bordet.

•Hold boards oprejst med linjer står i og fordelte 3 fødder fra hinanden. Angive en 30-tomme hylde bord mellem side bestyrelser. Juster den øverste kant af bestyrelsen til bunden markeret linje på den ene side. Søm gennem side bestyrelsen og til hylden, at holde negle 2 inches fra hinanden. Sikre hylde til anden side bestyrelsen langs den samme bundlinje, og søm for at vedhæfte. Gentag processen for at vedhæfte den øverste hylde langs toppen markeret linje af hver side bord.

•Top hylde med 1 af 12 tommer bestyrelsen, forlader en overlapning af 2 inches på front og ryg og 3 inches på siderne. Søm toppen ned med dine negle fordelt hver 3 inches.

•Tag overskydende ruhed og splinter af slibning bogreolen. Maling eller pletten som ønsket.

Tips & advarsler

  • For at give den tabel eller bookshelf et bedrøvet udseende før du pletten, bruge en hammer eller andre hårde overflade (kæder, andre boards) og gøre forskellige tekstureret ar og ujævnheder. Må ikke gå overbord, som du kun tilføjer detaljer, men ramte det nok til at skabe effekten, du ønsker. Hvis du male dine møbler, male dekorative motiver eller bruge tema stencils som ønskede for at ændre udseendet af stykket.
  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du laver nogen træbearbejdning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com