Hvordan man laver rustikke udendørs havemøbler

June 15

Hvordan man laver rustikke udendørs havemøbler

Hvem blandt os har ikke haft erfaringer med at finde lige højre tree trunk plads, hule log bænk eller knudrede rod struktur afføring, mens vi tager i den store udendørs? Mens disse ukonventionelle "møbler fund" normalt ledsager en Friends.†opfindelse, appellen af en rustik sæde eller bordplade går langt ud over en Flintstones reminiscens. Skønheden i en drivtømmer tabel base eller ru-hugget trunk plads rivaler faktisk ofte høje kunstformer. At gøre disse naturlige hyldest til moder natur kan resultere i praktiske udendørs møbler til hjemmebrug eller yderligere kan markedsføres til detailsalg.

Instruktioner

•Indstil den brik, der vil starte din samling. Det er bedst at beslutte på stykket af møbler, som du vil gøre og se på andre, som du måtte have omkring som et oplæg til byggeri. Ved at kigge på opbygningen af andre stykker, vil du få en idé om, hvor mange stykker du skal bruge. Hvis du vælger en tabel, skal du bruge en base; en stol vil kræve flere stykker til ryg, arme, ben, cross stykker og sæde. Du kan ønske at bringe et tilsvarende stykke af møbler med dig, når du samler dit træ. Dette vil tillade dig at se, hvad stykker vil virke bedst i dit design.

•Comb skov og kystlinjen. Lede efter usædvanlige træ prøver. Interessant bark mønstre eller gnarly steder vil gøre de bedste stykker. Drivtømmer gør en enestående og kunstnerisk tabel base. Kigge efter noget, der har en indviklet rodsystem. I skoven er træstammer et ægte fund. Dog, mange gange et træ, der er faldet for langt i fortiden kan hus critters og insekter, der ville være bedst forlod uforstyrret. Kan du tjekke med udviklere og bygherrer at se, om de har afdækket eller hakket noget for nylig. Mange gange vil de være glade for tilbuddet om at fjerne dem fra webstedet. Hvis du vil lave en kvist struktur, Vælg træer for den bedste ansøgning. Indsamle så mange som du bliver nødt til re-skabe stykke af møbler, som du har valgt.

•Peel bark af træ første når du foretager rustikke møbler. Det er lettere at forsøge dette, når træet er første cut, som sap vil stadig være i barken. Bark vil komme ud med en kniv eller ax. Placer din flåede træ i et tørt, men utætte, område. Dette vil tillade luft at cirkulere og vil fremskynde tørringen, som vil tage cirka tre måneder. Gemme den lufttørret træ indendørs ved stuetemperatur indtil brug.

•Vælg din forbinder metode. En måde at sikre dine møbler er ved sømning. Hvis du bore pre din huller, hvilket gør dem lidt mere smalle og længere end den faktiske søm, vil dette være den nemmeste teknik. Bruge rillede negle for forsamlingen, som med tiden vil den skrumpe huller og som de gør, træ vil gribe fat i rillerne, at gøre en mere stabil og sikker forbindelse.

•Coat din rustikke møbler med en liberal dosis af linolie skåret med en smule af terpentin. Lad blandingen tørre før du anvender en anden frakke. Prøve for flere programmer og afslutte med en frakke af møbelpolish eller lige olie.

•Explore andre materialer til bordplader. Glas er fantastisk, når de ledsager en trunk eller drivtømmer base. Du kan have det professionelt skåret og har kanterne skrå for et færdigt look. Glasset vil tillade dig at se den komplette træ base.

Tips & advarsler

  • Brug altid beskyttelsesbriller, når du arbejder med træ.
  • Beskytter hænderne mod splinter og skarpe kanter ved at bære handsker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com