Hvordan man laver sammensatte Mitre Crown Molding nedskæringer

March 11

Hvordan man laver sammensatte Mitre Crown Molding nedskæringer

[Bemærkning til editor: Jeg foreslår, at ændre "Mitre" i titlen til mere almindeligt brugte "Spids". Jeg brugte den sidstnævnte stavemåde i min artikel.]

Sammensatte gering nedskæringer involverer to vinkler, hvor man er i forhold til den anden i en tre-dimensionelle forstand. Ikke blot der gør beregning af dem vanskelige, men de fleste mennesker også svært ved at konceptualisere forholdet mellem vinkler. For at gøre det endnu mere udfordrende, er kroneformen generelt den bredeste type støbning, at Tømrer vil arbejde med, hvilket gør selv minut unøjagtigheder let synlige. Enhver uoverensstemmelse vil udvide fra den ene side af støbning til den anden, ligesom enhver vinkel vil blive større jo længere væk det er fra knudepunktet.

Instruktioner

•Indstil op din gering så station så lange stykker af støbning vil være godt understøttet. Dette indebærer også udvide gering sav hegn for at forhindre molding fra vridning. Sikre gering sav til saw station ved hjælp af klemmer eller skruer.

•Lay kroneformen hovedet på gering sav bordplade. Kontroller støbning streamens hver ende af hegnet, fordi du vil bruge støbning som en guide til at markere den fulde længde af hegnet. Placer støbning, ligesom du ville gøre på væg bortset fra det faktum, at det er op og ned. Således den overflade, der ville være at røre loftet vil nu være nedad på den saw bordplade, og overfladen, som ville være at røre væggen bliver nu mod hegnet. Støbning bør i en vinkel, ligesom det ville være hvis monteret på væggen. Twist støbning for at justere denne vinkel indtil overfladen opfylder hegnet er fuldt flad mod det. Når det er i den rette vinkel, bliver overflade mod bordpladen også helt fladt mod det, fordi disse to overflader er skåret på en 90-graders vinkel til hinanden.

•Køre den din blyant langs toppen af den støbning for at markere elevation på hegnet fra den ene ende til den anden. Dette mærke vil tjene som en retningslinje, så hvert stykke af støbning konsekvent kan placeres på gering så med den samme vinkel. At gøre denne retningslinje nemmere at se, køre en strimmel af malertape langs hegnet med den nederste kant af tapen flugter med blyant linje. Ved hjælp af dette system for at skære støbning i en skrå stilling, kan du undgå at bruge sammensatte vinkel diagrammer og komplekse beregninger.

•Klippe to 16-tommer stykker af støbning til at teste din vinkler. Frigive de saw tabel, således at du kan rotere det mod uret til at justere indikator til 45-graders mærket på din højre side og låse det på plads. Placer det første prøveemnet på højre side af blade, op og ned som før og med den kant, der opfylder hegnet i overensstemmelse med retningslinjen du har lavet. Holde den fast i sted med hånden en sikker afstand fra blade, klippe fra slutningen af støbning bare nok så at klingen passerer gennem den fulde profil af støbning. Gøre det samme med andre prøveemnet, men denne gang stykket vil være på venstre side, og tabellen justeret til 45-graders mærket på venstre.

•Brug layout vinkelmåler til at måle vinklen mellem væggene i det hjørne, hvor du ønsker at starte. Indstille vinkel på gering sav til halv denne værdi, som i mange tilfælde vil være 45 grader. Husk på at når støbning er op og ned på gering så, den ende, du skal skære er vendt fra hvordan det vises på væggen. For eksempel hvis du har brug at skære i et hjørne, der er på venstre side af støbning, bliver savklinge til højre.

•Kontrollér din første skåret som du gjorde med prøveemnerne--hovedet og flugter med jeres retningslinie. Før sømning det på plads, skal du bruge passende prøveemnet for at se, hvordan fælles vises. Du kan have til at skære en brugerdefineret prøveemnet, hvis din støbning blev skåret til andet end 45 grader. For eksempel, hvis du lavede en 46-graders venstre cut, skal du en 46-graders højre prøveemnet.

•Butt prøveemnet til støbning i det hjørne, hvor det vil blive installeret. Små forskelle kan ofte løses ved lidt vride støbning. Med prøveemnet i én hånd og udgangen af støbning i den anden, rotere dem i fællesskab at se, hvis en lille justering vil lukke hullet. Dette er svarende til hvordan du ligger retningslinjen på hegnet ved at justere vinklen, indtil overfladerne var helt flad, men nu målet er ikke at have det helt flad, men at lukke hullet i din gering fælles. Hvis hullet lukker, nail støbning på plads. Ellers vil du have at re-cut det for at få en bedre pasform.

•Fortsæt denne proces som du arbejde din vej rundt i lokalet, omhyggeligt montering hver fælles. Forlade de sidste tre fødder unnailed indtil du har med held skæres den brik, der følger med din længere stykker. Dette vil tillade dig at vride støbning lidt, hvis du skal foretage justeringer. Husk at anvende et tyndt lag af træ lim til hvert af leddene. Straks tørre op der oser ud.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt, så klemme eller skrue to lange strimler af scrapwood til din gering station for at få yderligere hjælp position støbning. Disse bånd bør køre længden af stationens bordplade på hver side af gering sav. Når kantlisten er placeret korrekt med hensyn til retningslinjen, bør strimler røv mod den nederste kant af støbning forhindrer støbning i at glide ned og ud.
  • Stedet for at forsøge for at skære vinkler, der kun er minutiøst adskiller sig fra hvordan din saw er sat, placere fjer kiler eller indsnævre shims mellem støbning og hegnet. Hvis du har brug for en lidt mere stump vinkel, anbringe shim enden nær bladet. For mere akut vinkler, skal shim være omkring en mund fra bladet. Der er ingen nem måde at præcist at måle sådanne vinkler, så lidt trial and error er ofte nødvendigt.
  • Omhyggeligt læse din gering sav brugsanvisning og overholde alle sikkerhedsretningslinjer.
  • Bære øjenbeskyttelse og Opbevar alle sikkerhedsafskærmninger.
  • Vær omhyggelig med at holde dine hænder på en sikker afstand fra bladet.
  • Skære små stykker af støbning kan være meget farligt, hvis det ikke gøres ordentligt. Altid skæres sådanne stykker som fall-off af større stykker. Det betyder, at den større ende af støbning er hvad du vil holde, når haektrawlere for snittet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com