Hvordan man laver SCRABBLE-inspireret hjem Decor

May 22

Hvordan man laver SCRABBLE-inspireret hjem Decor

Alfred Mosher skod opfandt spillet af Scrabble under den store Depression. Denne hasardspil og dygtighed er en familie tidsfordriv i både USA og Canada. For at vise din kærlighed til spillet, kan du oprette en række Scrabble-inspireret indretning til dit hjem.

Instruktioner

•Sæt Scrabble flise stativer omkring dit hjem, som på dit bord eller en hylde. Stave beskeder til dine familiemedlemmer med Scrabble fliser. For eksempel, kan du skrive, "Good luck," ved hjælp af de medfølgende fliser, hvis dit barn har en kommende test i skolen.

•Purchase en almindelig plastik ramme og brug hot lim til at overholde brev fliser omkring ydersiden af rammen. Stave personens navn eller begivenhed skildres i det fotografi, du placerer i rammen.

•Purchase en firkantet ramme, som matcher dine eksisterende home decor og ramme en gammel Scrabble bord til at hænge på din væg. Hvis du er i stand til at finde den rigtige størrelse billede, trim bestyrelsen med håndværk saks til at passe rammen. Hænge det på din væg som du ville enhver anden indrammet kunstværk.

•Sæt billeder af din familie, spille Scrabble, Scrabble fliser og stativer, ind i en skygge box. Tilføje meddelelser på strimler af farvet papir findes i spillet som, "triple ord score." Arrangere disse elementer på en måde, der er behagelig for øjet og sikre dem til shadowbox med klare håndværk lim.

•Tag et digitalt foto af en Scrabble bord og forstørre det ved hjælp af et fotoredigeringsprogram program til at dække en hel ark papir. Udskrive det ved hjælp af en inkjet-printer. Fjerne skyggen fra en lampe og dække udenfor i decoupage lim. Dække skygge helt med det udskrevne foto. Anvende en forsegling lag decoupage lim. Lad det tørre helt.

Tips & advarsler

  • Føre tilsyn med børn under Scrabble craft-projekter, men tilskynde dem til at deltage i skabelsen af forskellige dekorationer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com