Hvordan man laver seje Gadgets for dit værelse

October 7

Hvordan man laver seje Gadgets for dit værelse

Hvordan man laver seje Gadgets til dit værelse. De fleste unge har værelser fyldt med cool elektronisk indretning, herunder tv, stereoanlæg, spille stationer og Game Boy. Her er to mere cool gadgets til dit værelse, som alle kan gøre ved at følge disse trin.

Instruktioner

Cool CD billedramme

Forpakket to værfter af 2 tomme bånd. Vælg en lys farve, metallic, plaid eller nogle iøjnefaldende print, der går med indretningen af rummet. Klippe bånd i to ens længder.

•Lay begge længder af båndet side om side, højre side ud, omkring 3 eller 4 inches fra hinanden på en flad overflade, avis dækket.

•Brug gorilla lim, montere cd'er i lige afstand fra hinanden ned midt i de dobbelt bånd. Måle omhyggeligt, så der er en lige stor afstand af båndet viser mellem hver CD og i hver ende af bånd.

Uddelingen rammen hængende på væggen med et dekorativt tack på enderne af både øverst og begge de lavere bånd. Tape små billeder til hver CD med dobbeltklæbende tape. Interesse, placere billeder i forskellige vinkler.

Cool CD tør slette bord og Bulletin Board

•Sæt tørt slette bestyrelsen på en avis dækket flade overflade. Ved hjælp af Gorilla lim, sikkert lim cd'er hele rammen i lige afstand fra hinanden, eller hvis du foretrækker det, bare røre ved hinanden. Montere hver CD venstre eller højre af dets center som meget ledig plads i bestyrelsen som muligt.

•Monter nye CD indrammet tør slette bord på væggen med den hardware, der kom med i bestyrelsen eller et andet passende hook.

•Brug cd'er omkring rammen til at vise små billeder, montere huskesedler eller andre småting.

•Lay kork bord opslagstavle på beskyttede flad overflade. Lim cd'er lige omkring rammen af bestyrelsen. Brug de samme målinger for placering af cd'erne som de indrammede tørre slette bestyrelsen for at få dem til at ligne et matchede sæt! Lim cd'er mod den ydre kant af rammen for at bevare kork bord plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com