Hvordan man laver Sektional sofa betræk

August 1

Hvordan man laver Sektional sofa betræk

Hvis du er en gør det selv type person, og du foretrækker at lave din egen emner til at matche din Boligindretning stil, vil så du nyde dette projekt. Omkostningerne ved slipcovers kan køre næsten lige så meget som købe nye Sektional sofa, hvis du kan lide luksustekstiler. I dette projekt, vil du lære hvordan man laver en slipcover for en sektionsopdelt sofa, og det vil ikke koste dig en formue. Stoffer kommer i mange forskellige stilarter og farver. En fantastisk valg er en stretch mikrofiber materiale. Stoffet er let at rengøre og strækker sig let, mens du montering det over Sektional stykker.

Instruktioner

•Measure - du kan enten vælge at sy individuelle pude dækker for hvert stykke, hvis hynderne er frakoblet eller du kan blot gøre én slipcover hen over hele Sektional stykke. For dette projekt, vil vi sy en slipcover for hvert tværsnit stykke. Start ved at måle på forsiden, ryg og sider af din tværsnit, herunder eventuelle osmannerne for at afgøre, hvor meget stof du skal bruge. Vær sikker på at forlade mindst en 1-inch sømrum omkring alle kanter af stoffet stykker, når de er skåret.

•Klippe - skære efter du har foretaget dit stof valg og har målt mængden af stof skal du stykker. Du behøver ikke at bruge et mønster for dette projekt. Du vil simpelthen overføre dine målinger på stoffet og skære stykker skal du. Husk at give en 1-inch sømrum på alle stof stykker. Placer stykkerne på tværsnit og matche dem op med ledhejseporte stykke hvor de skal placeres. Det er bedst at sy individuelle slipcovers for hvert tværsnit stykke, så sofaen kan stadig flyttes rundt. Du ønsker ikke at tage væk grunden til at du købte tværsnit til at begynde med, som er alsidigheden af at være i stand til at flytte de enkelte stykker omkring dit værelse.

•SEW - at fjerne en brik ad gangen fra den Sektional sofa, match og Fastgør stykker sammen med højre side sammen. Næste sy en 5/8 tommer søm til at danne den ryg og sæde del af slipcover. HEM stykke ved at folde den nederste kant under og sy en anden 5/8 tommer søm. Når du er færdig, passe slipcover på Sektional stykket det foregik for og gå videre til det næste stykke. Arbejder på denne måde vil tillade dig at bevare overblikket og undgå at blande din stykker af stof.

•Efter du har syet alle dine slipcover stykker og placeret dem tilbage på sofaen, du kan tuck enhver løs stof ind i bagsiden af stykket og bruge spiral polstring stifter for at holde stoffet på plads. Dette vil resultere i en mere indbyggede og brugerdefinerede look til din sectional sofa dækning.

Tips & advarsler

  • Måle din sectional sofa to gange, før skære dit stof for at sikre du får de rigtige størrelser, før du begynder.
  • Shop på en lokal rabat Stofbutik og kigge efter salg eller clearance elementer, når designe Sektional sofa dækker på et budget.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com