Hvordan man laver sidespor fra Log plader

August 27

Hvordan man laver sidespor fra Log plader

En log plade er et tykt stykke træ hugget direkte fra store logfiler. Denne form for plade er, hvad blev ofte brugt i kolonial og pioneer gange for at bygge ydre af et hjem. Plader er ru og meget tung. Du kan skære plader i mindre, mere håndterbare sidespor stykker med en båndsav og en specialiseret skæring boks designet til at holde log støt som du skåret i træ.

Instruktioner

•Klippe ¼ tommer off ene ende af log til at oprette en helt flad sektion af træ. Lå i træ, buede side op, på et stort arbejdsområde. Stabilisere log slab, så det ikke kan rulle. En måde at gøre dette er at nagle log på indersiden af et træ kasse, som du bygge omkring log.

•Brug routeren så for at afskære top ¼ tommer af log, så det har to flade overflader. Hvis du ønsker at forlade barken på sidespor stykker, så i stedet for at afskære barken, skære langs siden af log til at oprette en anden glat side af log.

•Drej log inde i kassen, så det ligger på en jævn, flad side med en anden flade side til højre for den første flade side. Brug en båndsav til at skære træ til bestyrelser. Gøre nævn, der er ½-¾ tommer tyk for de bedste resultater.

•Klippe nogle ¾-tommer-af-¾-tommer strimler af tørrede tømmer. Stable bestyrelser i et varmt, tørt sted. Lægge ¾-tommer strimler mellem bestyrelser til at tillade luft flow til at nå ud til alle sider af bestyrelser. Veje bestyrelser med cementblokke til at undgå vridning. Tillad boards til tørre i et år pr. inch tykkelse før du bruger sidespor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com