Hvordan man laver Simple Recycled kunst til din have

May 14

Den store ting om både haver og genanvendt kunst er at noget går. Fri dit sind og Tillad dig selv at være kreativ! Haven er et sted, hvor du ikke behøver at bekymre dig for meget om hvad andre mener--du kan udstille quirky eller kitschede smag uden holder spærret!

Instruktioner

• * Ser på hvad du allerede har derhjemme

Den første ting du skal gøre, når dekorere din have er at gå til stedet i dit hjem, hvor du gemmer "ekstra" hjem indretning og housewares elementer. Kigge igennem, hvad du har første til at se hvad du kan bruge. For eksempel, ser dekorative plader godt ud på pladen står sidder i haven eller hænge tallerken står på en væg eller hegn. Hvis du har ekstra retter, brug et par af disse i din have. Tekopper og underkopper også arbejde godt for mini fugl bade eller foderautomater--fyld med vand eller frø. Gafler eller uoverensstemmelse mellem diverse bestik kan gøre en sjov og unik grænse langs din have kant.

• * Genoverveje din junk

Hvis du har fået græskar eller tørrede blomster, kan du hænge dem i din have. Lysestager af enhver art kan bruges som godt - de kan tilpasses hold planter eller citronella stearinlys. Træ kasser fyldt med jord og planter er en fantastisk måde at tilføje charme til din have, som er at tage små galvaniseret bøtter og fylde med pinde, tørrede blomster eller planter.

• * Find gamle apparater

Tro det eller ej, en masse apparater gør stor indretning af haven. Afskære de elektriske stik og skjule apparater blandt blomster og planter. Slots i en brødrister kan være fyldt med jord og et par små blomsterplanter. En stå mixer med en skål gør en stor plantageejer--bore et hul i bunden for at tillade plante dræning. Gamle æg piskeris, telefoner, kageruller, Strygejern, og Potter og pander ser også finurlig i en have. Også, metal, træ eller keramisk kogeplade Bordskånere gøre store faux trædesten. (I de fleste tilfælde, vil du være sikker på de er rent dekorative, hvis de ikke robust.)

• * Placer glas i din have

Hvis du har en samling af glasflasker og krukker, bruge dem til at tilføje flair til din have. De kan også gøre en flot dekorativ ramme. Udfylde nogle med planter, eller brug din fantasi og fylde dem med marmorkugler, gamle skruer og søm, terninger, Diverse stykker fra brætspil, muslingeskaller, sten, legetøjsbiler, spil jacks. Vær ikke bange for at bruge noget--med låg på krukken, det kan være fyldt med næsten alt fra spillekort til indsamlet matchbooks til formuer fra fortune cookies. Fold et farvestrålende origami dyr og luk låget. Himlen er grænsen, når det kommer til primitive havestil!

• * Tilføje usædvanlige skrammel til din have

Andre store Tilføjelser til en genanvendt art garden omfatter gamle nummerplader, tømme tilproppet vinflasker på at dekorative vinflaske rack du aldrig bruger, høj kaffekander, servering bakker, forfængelighed spejle, gamle metal postkasser, gamle redskaber, en baker's rack mod væggen stablet med assorterede plantageejere og gryder, en gamle malede skammel og gamle metal legetøj lastbiler. Sidesten keramiske fliser kan bruges i grænser, som faux trædesten, eller til linje i bunden af en væg.

• * Bruge wire for at gøre genanvendt kunst

Ledning er en stor hjælp i at nå dine sjove haven look. Wire elementer sammen og lave en krans af bestik, græskar, bottle caps, keramiske krus, tørrede urter, køkkenredskaber, lille hånd haveredskaber eller mini galvaniseret bøtter.

• * Shop for yderligere haven varer

Den sidste ting at vide er, hvis du ikke ejer mange af elementerne i ovenstående trin, du kan altid gå til Goodwill, loppemarkeder, og værftet/garage salg for varer. Spørg rundt--ofte slægtninge har en uønsket hylde, hvor de holde tingene de holder på at. Have det sjovt... snart du udvikler et øje til at skabe dine sjove og unikke haven.

Tips & advarsler

  • Ikke bruge for meget på haven junk. Halvt så sjovt er at finde et godt tilbud eller begavede elementer fra venner.
  • Gøre en hyldest til en afdød elsket ved at indarbejde deres mindre værdifulde elementer i din have. (For eksempel, kunne du bruge bedstefars tobak kan, mormors strikkepinde, fars yndlings golf club, eller mors skeen samling fra hendes rejser.)

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com