Hvordan man laver skabeloner for trappe Trim

January 12

Hvordan man laver skabeloner for trappe Trim

Når du ønsker at give din trappen et strejf af elegance, er trappe trim molding et godt valg. Det adskiller visuelt trappen fra væggen, og det kan også give trappen med et stænk af farve, hvis du vælger at male det. Trappe trim skal svare præcist til trappen, montering så stramt som muligt. Den bedste måde at skære ned din trappe trim korrekt er at skabe et papir skabelon, som du derefter anvende på trim, selv.

Instruktioner

•Measure længde, højde og enhver overhæng på den første skridt.

•Draw profil i trin på et stykke papir med en blyant, ved hjælp af målingerne som din guide. Profil af trinnet er udsigten over skridt som det fremgår af siden. Dette giver dig en figur til at arbejde med som trim du vil anvende er beregnet til væg direkte til siden af trinnet, uanset om det er en wainscotting eller en baseboard.

•Klippe langs blyant linjen. Dette giver dig en skabelon for figuren af trappe trim, som vil blive anvendt på væggen ved siden af skridt.

•Fit denne skabelon på væggen ved siden af skridt det blev oprettet fra, at sikre, at det passer stramt. Hvis du er sikker på at alle dine skridt er ensartet, Brug denne skabelon til at skære din trim. Hvis dine skridt varierer lidt fra hinanden, gør skabeloner til alle trinene.

Tips & advarsler

  • For ekstra præcision, laver en skabelon af hvert trin og derefter tape dem sammen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com