Hvordan man laver skabslåger med glas skær

August 9

Hvordan man laver skabslåger med glas skær

Skabslåger med glas skær er den perfekte måde at vise din fancy Kina og glasvarer. Hvis din eksisterende kabinetter har solid døre, der skjuler dine retter fra visningen, kan du overveje at bygge et nyt sæt døre selv. For at opbygge skabslåger med glas skær nødt du simpelthen til at konstruere et sæt af grundlæggende døre ved hjælp af hårdttræ og skære et stykke glas til størrelse for centrum. Når du har bygget rammen for dine døre kan du tilpasse dem for at matche stilen i din eksisterende kabinetter.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende døre fra din frysere, hvis der er nogen, og måle deres bredde og højde ved hjælp af en måling af tape. Hvis din kabinetter ikke har i øjeblikket døre, måle bredden og højden af hver kabinet sektion til at bestemme de ideelle dimensioner for din nye skabslåger.

•Subtract 2 inches fra både bredde og højde målinger du bare tog og bruge en rundsav til at skære en ark af halv-tomme krydsfiner til disse nye dimensioner.

•Klippe fire stykker 1 x 4 tommer træ til at tjene som ramme for dine skabslåger. Skåret to stykker 1 x 4 tommer hårdttræ til den oprindelige bredde måling af de skabslåger for de horisontale støtter af denne ramme. Skære de resterende to stykker af hårdttræ for de lodrette understøtter ved hjælp af den oprindelige højde af døre, minus 8 inches til at rumme bredden af de vandrette understøtter.

•Arrange fire stykker af hårdttræ du bare skære i en rektangulær form. Sandwich de lodrette støtter mellem enderne af de horisontale understøtter, tilpasse de ydre kanter. Sikre rammen ved at køre 2-tommer træ skruer gennem den udvendige kant af de vandrette understøtter i en vinkel i de lodrette støtter.

•Applicer en generøs perle af træ lim rundt i kanten af ark i halv-tomme krydsfiner du forberedt tidligere.

•Sæt hårdttræ ramme du bare bygget på toppen af krydsfiner, trykke det forsigtigt ind i limen. Dreje krydsfiner og justere hårdttræ ramme efter behov, så det grænser til krydsfiner panel jævnt på alle fire sider. Vedhæfte hårdttræ ramme ved at køre søm fra en sømpistol gennem krydsfiner ind i bagsiden af hårdttræ ramme.

•Lay skab døren på en flad overflade foran dig med hårdttræ ramme vender nedad. Skitse en skabelon med blyant på bagsiden af krydsfiner i den ønskede form for din cut-out. Efter opskæring ud skabelonen vil du installere et ark glas inde i kabinettet door.

•Anvend en bajonetsav til at skære skabelonen du bare trak. Når du er færdig, forsigtigt sand skære kanterne med fine sandkorn sandpapir.

•Paint eller pletten kabinettet døre for at matche de eksisterende kabinetter. Når maling eller pletten er tørret helt, Påfør et lag klar lak eller polyurethan og lad det tørre ifølge producentens anvisninger. Flyt ikke indtil de skabslåger er helt tørre.

•Hav en professionel på din lokale hjem forbedring butik skåret et ark af en fjerdedel tomme hærdet glas til om 1 tomme mindre end bredden og højden af ark af krydsfiner du anvendt til dit skab dør.

•Lay ark af glasset forsigtigt oven på bagsiden af dit skab dør. Glasset skal lægge fladt mod krydsfiner. Justere glasset, så det er centreret på krydsfiner, forlader en kant omkring en tomme bred hele vejen rundt.

•Skru glas klip ind i bagsiden af krydsfiner til at holde ark af glas på plads. Placer glas klip hver 10 til 12 inches.

•Installer kabinettet døre ved hjælp af metal hængsler. Tillægge hver dør, positionering dem omkring 2 inches fra hvert hjørne på den ene side af døren to hængsler. Skru anden siden af hængslerne i den kabinet ramme.

Tips & advarsler

  • Når tegning skabelon for din cut-out kan du vælge uanset form du gerne. En kvadratisk eller rektangulær form vil gøre din glasvarer mest synlige, men du kan vælge at være kreativ og bruge en oval eller diamant form i stedet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com