Hvordan man laver skæve reoler

July 10

Skæve reoler er en elegant måde at opbevare bøger og andre odds og ender i din stue. Med et par 1 x 4 tommer bestyrelser og et stykke krydsfiner, kan du bygge din egen hælder reol. Reolen læner sig fordi dens hylder er stadig kortere fra fra Taskens bund til top. Du kan gøre reolen så stor som du kan lide, så længe hver hylde målingerne afviger med ca 2 inches fra hylderne direkte ovenfor og nedenfor.

Instruktioner

•Klippe fire 1-inch-by-4-inch-by-8-foot træplader i 15 mindre størrelse boards med en rundsav. Gøre fem 34-tommer lange brædder, to 8-tommer lange brædder, to 10-tommer lange brædder, to 12-tommer lange brædder, to 14-tommer lange brædder og to 16-tommer lange brædder. Bære beskyttelsesbriller, mens du bruger rundsaven. Sand af skåret træ, hvis det er nødvendigt.

•Klippe en krydsfiner bord er 1 af 60 36 inches i fem hylde stykker. Gøre en brik 16 af 32 inches og en anden brik 14 af 32 inches. Skære en tredje stykke, så det er 12 af 32 inches, og gøre en fjerde stykke 10 af 32 inches. Cut den sidste brik til 8 af 32 inches.

•Drill 3 1/2-tommer dybe huller på hver side af krydsfiner hylde stykker. Bore fem 1/2-tommer dybe huller på bagsiden af hver hylde stykke. Bruge et borehoved, der er af samme tykkelse som 1-tommer lang dyvler du vil bruge.

•Drill 3 1/2-tommer dybe huller i en 4-tommer side af hver 1 x 4 tommer bord, bortset fra de 34-tommer lange brædder. Når du trykker på de 1 x 4 tommer boards mod siderne af hylderne, skal hullerne linje jævnt.

•Drill 5 1/2-tommer dybe huller på en 4-tommer side 34-tommer lange 1 x 4-tommer bestyrelser. Hullerne skal justeres med huller på bagsiden af hylde stykker.

•Squeeze en lille mængde af træ lim i hullerne på hylden stykker. Skubbe en 1-tommer lang dyvel i hvert hul. Frakke i toppen af hvert dyvel med nogle lim, og derefter skubbe 1-ved 4-tommer boards på dyvler, bruger 1 x 4 tommer bestyrelser, der svarer til bredden på hylderne. For eksempel bruge 16-tommer brædder på siderne af 16-tommer hylde. Placer de 34-tommer boards langs bagsiden af hver hylde. Når du er færdig, har du fem hylder, der ligner små kasser med tre korte sider og ingen top. Tør væk overskydende lim med en fugtig klud.

•Mark i midten af siderne af de 16-tommer bred hylde, med en blyant.

•Strømforbrug i standby den 6-fods lang 1 x 4-tommer boards lodret. Foranstaltning 6 inches fra bunden af hver af disse bestyrelser, og gøre et varemærke på denne placering i centrum på begge 4-tomme sider. Line op disse varemærker med mærker på den 16-tomme lang hylde, så at du har hvad der ligner en reol med en enkelt hylde.

•Skub en 2-tommer lange søm gennem mark på ydersiden af 1 x 4 tommer bestyrelsen med en sømpistol, vedlægge den 16-tomme lang hylde til bestyrelser. Sætte to flere søm i hvert bord, fordelt 1 tomme fra hinanden, til at holde hylden sikkert.

•Measure 12 inches op fra 16-tommer hylden på skrå brædderne og laver et mærke i midten af hver 4-tommers side. Foranstaltning 6 inches fra bagsiden af 14-tommer hylde, og tegn et mærke på hver side af hylden. Vedhæfte den 14-tommer hylde til 1 x 4 tommer boards på mærker, med tre negle på hver side.

•Gentag procedure til at fastgøre de tre resterende hylder. Montere hver hylde, således at 8 inches udvider til forsiden. Bagsiden af den øverste hylde bliver flugter med væggen hvor du placere reolen.

•Applicer maling eller træ pletten på hylden ved hjælp af et paintbrush, og lad det tørre natten over.

•Lean reol mod væggen, og stak bøger og andre objekter på hylderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com