Hvordan man laver skodder til mørkere et værelse

January 12

Hvordan man laver skodder til mørkere et værelse

Uanset om du ønsker at sætte stemningen for afslapning, en feststemning eller gøre et værelse mørkere for at se film, kan et par af indvendige skodder overdøve lys. Skodder kan findes på de fleste hjem forbedring butikker, men du kan bygge simple skodder til at blive mørkere dit værelse. Når din skodder er fuldført, kan du male eller pletter dem som ønsket til at matche dit værelse indretning.

Instruktioner

•Measure indvendigt dimensioner af din rude indramme. Tilføj 1 tommer til vinduets højde og trække en fjerdedel tomme fra bredden, så opdele måling i halve. Måle og klippe to stykker krydsfiner til disse målinger til at danne lukkeren-panelerne.

•Measure og cut fire 1 af 2 tommer boards til panelets højde. Fratræk 4 inches fra panelet bredde og skær seks 1 af 2 tommer bestyrelserne til denne længde.

•Lay, en af krydsfiner stykker på en flad overflade. Sat to af de lange brædder over de lange kanter af krydsfiner. Læg tre af de kortere bestyrelser i bredden af krydsfiner mellem de lange brædder.

•Space kort boards jævnt fra hinanden med en på tværs af toppen, bunden og ned centrum. Gøre hjørnerne flush. Indsætte skruer gennem brædderne og til krydsfiner hver 6 til 8 inches for at sikre indramning til krydsfiner panel. Gøre det andet panel identisk med denne ene med din resterende udskårne stykker af træ og krydsfiner.

•Sand over overfladen af par af skodder. Hold to hængsler til 1,75-tommers bredde af en længe venstre side på et panel. Lad den øverste halvdel af hængslerne overskride 1 x 2 tommer bestyrelsen på forsiden af lukkeren. Sæt hængsler 1 tommer væk fra de øverste og nederste kant. Sikre hængsler bredde kant med skruer. Gentag med de andre hængsler i højre side af andre lukkeren panel.

•Hold et panel på væggen ved siden af dit vindue med 1 af 2 tommer indramning står over for muren. Juster panelets højde at udvide ud over vinduets højde ved halv tomme på både top og bund. Sikre den anden halvdelen af hængsler på indersiden indramning af vinduet med skruer. Gentag for at hænge andet panelet i vinduet. Swing skodderne foran vinduet for at overdøve lys.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten skodder før montering på din rude indramme at undgå at få maling eller pletten på Vinduer eller vægge.
  • Carve designs som stjerner, blomster eller en halvmåne i paneler med en stiksav til leje i små mængder af lys og tilføje til din indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com