Hvordan man laver skridt Risers

November 3

Bygge din egen trin, eller føje et eksisterende sæt af trin, er en forholdsvis simpel proces, især hvis du er vant til at arbejde med træ og magt værktøjer. En meget vigtig del af en trappe anatomi er tilstedeværelsen af "stigrør"--lodrette elementer eller ryggen af trapper. Disse er de dele du sparke hvis du træde for langt ind i trappe. Undertiden stå riser åbent. Hvis du bygger trin risers at lukke dette rum, kan du gøre det i et par enkle trin.

Instruktioner

•Hvis dit skridt er allerede bygget, en masse arbejde, som målingerne er allerede gjort. Måle riser områder--de rum, der er blevet efterladt tomme bag hvert trin. Denne plads, og antallet af risers du installerer, vil diktere, hvor meget tømmer, du har brug for. De fleste bygning koder kræver at risers være mellem 5 inches og 7,5 inches i højden, så forvente en måling i det pågældende interval. Tømmer yards bære generelt specifikke tømmer lager skal bruges i trin og trapper.

•Risers installeres direkte under læben af trappe ovenfor. De skal være så lang og så højt som pladsen tillader, plus nogle--skal de overlapper og styrke stringere (ramme) af trappen, men bør ikke nå ud over dem. Skær din tømmer til længde og højde du har brug for. Du kan også skære tabicas en lidt lang og trim overskydende fra siden af trappen, når du har installeret Riseren.

•Efter skære risers, Skub dem på plads i trappen. Sikre dem ved hjælp af trim-head pyntede skruer, med flere skruer installeret fra forsiden af riser og fra siden (hvis den er tilgængelig). Også sted skruer fra toppen, boret gennem trappe ovenfor riser. Maling eller pletten din risers som ønsket.

Tips & advarsler

  • Check med lokale organisationer om riser krav til at sikre, at din trappe opfylder alle retningslinjerne. Risers beskytte de indvendige dele af dine skridt. Uden risers, kan vand komme ind trappen og forårsage rot eller skader.
  • Bygning risers kræver præcise målinger. Forkerte målinger kan resultere i ujævn risers eller huller i riser dækning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com