Hvordan man laver Slipcovers for udendørs stolehynder

August 26

Hvordan man laver Slipcovers for udendørs stolehynder

Udendørs stolehynder tendens til at få mugne på lejlighed på grund af elementerne. Efter tid, vises muligvis hynderne slidte, eller blive revet. Desværre, nye stolehynder kan være ganske dyrt. Der er let skridt du kan tage at gøre din egen slipcovers og erstatte gamle dækker eller blot opdatere en kedelig leder cover til et nyt look. Nogle mennesker nyder denne form for projekt, og få ret kreativ med forskellige typer af tekstiler og teksturer.

Instruktioner

•Klippe søm på den gamle pude stof med en polstring saks. Sørg for at skære langs sømmen omhyggeligt, således at saks ikke punktere pude nedenunder. Omhyggeligt skub pude ud fra den gamle stof dækning, og gemme dækning for at størrelse den nye møbelstof, som du vil bruge til at gøre slipcovers.

•Undersøg pude når stoffet er flyttet, og se om det er i god stand. Check for skimmel, mug eller insekt angreb. Udendørs møbler kan blive udsat for disse ting. Hvis pude eller puder er i god stand, sæt dem til side indtil du er klar til at genbruge. Købe nye pude skum på et håndværk levering butik, hvis gamle puder ikke kan genbruges.

•Purchase flere yards af stof i mønster efter eget valg. Brug en møbler dimensionering diagram fundet online at størrelse mængden af stof nødvendig, hvis du er usikker. Måle din stol eller udendørs sofa puder, og bruge dens størrelse diagram til at få en idé om mængden af stof du har brug for i inches. Forsøge at tilegne sig stof, der er nemt at sy i en symaskine, alligevel holdbart nok til udendørs brug. Rul stoffet, og Placer mønster siden ned. Mønster-side er, hvad vil være på ydersiden. Sted den gamle pude stof i midten af den nye struktur.

•Klippe omkring den gamle stykke med polstring saks således at den nye struktur er tæt på størrelsen af gamle. Forlade to ekstra inches i den ene ende at tillade søm til foldes og syet på plads. Gentag trin til et andet stykke stof. Dette vil være anden siden af puden.

•SEW stykker sammen på en symaskine, ved hjælp af den samme farve tråd, så det passer i pude med ingen søm linjer. Styrke kanterne ved at gå over hver søm en anden gang, og sørg for at efterlade ene ende åbne helst ende med de ekstra inches. Indsæt puden i denne ende. Sy ende lukket når puden er indsat ved hånden ved hjælp af en nål og stærk tråd. Hvis du ved hvordan man kan placere en lynlås ind i stoffet, kan du tilføje en, så hynder nemt kan fjernes og rengøres i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com