Hvordan man laver sneglen fælder

November 17

Hvordan man laver sneglen fælder

Som foråret ruller rundt og du begynder at plante din have, er du og din familie ikke de eneste, ser frem til at friske råvarer fra din baghave. Snegle venter også. Disse uhyggelige, crawly skabninger kan fortære frisk salat og andre bladgrøntsager og urter tilsyneladende natten. Heldigvis, det tager ikke meget for at aflede dem fra din have. Faktisk er de så nemme at behage at bare en lille billig øl gør en effektiv fælde.

Instruktioner

•Dig et lille hul i din have, hvor du vil placere din plastbeholdere. Der er ikke faste regel om hvor store containere skal være for dette arbejde. Du kan vælge at opstille flere mindre plastikkrus omkring din have, eller bruge en større plastikbeholder. Hullet skal være i nærheden af hvor du har bemærket snegle beskadige dine planter.

•Sæt plastikbeholder i hul du har gravet i jorden. Den plastikbeholder bør være så lav, at læbe af beholderen er flush med jorden. Dette vil give sneglene adgang til din fælde.

•Fyld plastbeholdere med øl. Placer nok øl at fylde halvdelen til to tredjedele af hver container.

•Wait natten over. Når du vender tilbage den næste morgen, kontrollere hver beholder for at se hvor mange snegle er blevet fanget af dit snail trap. Som øl fordamper, kan du blot genopfylde det med en frisk flaske øl.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har øl rundt pellets i huset, kan du bruge sneglen mad eller rejer. Begge dele kan købes på pet butikker. Fordi snegle bevæge sig langsomt, vil de højst sandsynligt ikke er færdig med maden ved den tid, du vender tilbage den næste dag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com