Hvordan man laver Sofa dækning mønstre

November 29

Hvordan man laver Sofa dækning mønstre

Hvis sofaen ikke længere passer til stilen i rummet, eller hvis du ønsker at ændre farveskema i rummet, en slipcover kan være langt billigere end at erstatte sofaen. En god-fitting slipcover starter med en nøjagtig mønster. Gør en tager noget tid og opmærksomhed på detaljer, men resultatet bliver et mønster, som du kan bruge flere gange.

Instruktioner

•Measure hver sektion af sofaen og optage målingerne. Måle bagsiden: side til side og top til gulvet. Måle indvendigt tilbage: mellem armene på sofaen og fra top til dæk. Måler hver arm: fra forsiden af arm til bagsiden og fra dæk op og over armen på gulvet. Måle hvert forstykke: inde armene og fra gulvet til det sted, hvor de dæk og indersiden tilbage mødes. Måle forsiden af arm på det bredeste sted, og fra toppen af armen til gulvet.

•Tilføj 4 inches hver måling og cut mønster stof til disse målinger. Skriv navn og dimensioner på hvert stykke, og center stykke på den relevante placering på sofaen. Ben brik på plads, fastgørelse i sofaen, pinning mindst én gang hver 8 inches i hver retning.

•Sæt stifter at holde tilstødende stykker i samme situation som søm til at blive syet. PIN stramt til sofa kontur undtagen omkring det dæk, hvor benene er placeret væk fra sofaen mindst 3 inches. Den ekstra stof er gemt i sofaen og hjælper med at holde færdige dækslet på plads. Fold overskydende stof i læg, hvor det er nødvendigt.

•Trim det overskydende stof væk, forlader en 1-inch sømrum. Angive pasmærker på alle stykker. For eksempel, skrive et "A" på indersiden arm på sømmen linje, og en tilsvarende "A" på indersiden tilbage på samme sted på sømmen linje. Disse pasmærker angive hvad sektioner sy sammen og hvad skal svare til punkter på hver søm. Angive på hvert stykke et retningsbestemt pilen peger op, på toppen af sofaen tilbage, eller op til toppen af armen.

•Draw en linje hele vejen rundt omkredsen af dækning mønster, op fra gulvet dybden af nederdel mindre 1 tomme.

•Tag dækning fra sofaen. Fjern pins, fra bunden opad på en af de bageste hjørne sømme hvis større lethed er forpligtet til at fjerne coveret. Hvis ben er fjernet, skal denne åbning være afsluttet med en lynlås eller krog og løkke tape på den faktiske dækning. Skære rundt om bunden på den tegnede linje.

•Fjern alle keglerne og tryk forsigtigt brikkerne flade.

Tips & advarsler

  • Brug masser af stifter for at sikre stykker til sofaen. En bedre mønster vil medføre Hvis stoffet ikke skifte når at blive fastgjort.
  • Teste mærkning pen efter eget valg at være sikre på, det ikke nyde gennem mønster stof til sofaen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com