Hvordan man laver spær for et skur

March 21

At gøre spær for et skur er en temmelig enkel og simpel opgave. Det kræver kun et par af fælles redskaber, et par centrale dimensioner og nogle meget grundlæggende snedkeri færdigheder. Hvis du kan måle afstande og bruge en rundsav, kan du selv gøre dette job. Installation af spær kan kræve hjælp, men lægge dem og skære dem kan være udført af én person. Den vigtigste beslutning er typen af halvtag. En grundlæggende halvtag, der skråningerne kun én retning er simpleste, men en gavl med et peak og skrænter på begge sider er mest almindelige.

Instruktioner

•Få bredde og længde af skuret. Måle stald med et målebånd eller bruge en byggeplan. Bredde bestemmer span af spær fra væg til væg; halvdelen at afstanden er spær køre, den centrale dimension og den plads hvert spær skal dække fra højdepunkt til væg. Længden vil bestemme antallet af spær behov.

•Decide på en hældning eller skråning. Hvis du bygger et skur dig selv, kan du indstille din egen pitch. De fleste skur tagene vil være 4/12 og 5/12, skrånende op 4 eller 5 inches per fod fra væg til peak. Brug en lav pitch for en gennemsnitlig skuret, en højere pitch for én, der kræver flere inde i rummet eller er i et område med tunge sne ophobninger.

•Mark et mønster spær med en 2 x 4 tommer bestyrelsen længere end køre. En 10-fods brede skuret vil har en køre 5 fødder, så start med en 8-fods bord, som er en standard længde. Sat punkt eller hælen af en indramning firkantet nederst i ene ende af brættet, lagt flad med 4-tommer ansigt. Juster banen mark (4 i dette eksempel) på den tynde tungen af pladsen og 12-tommer-mærket på de brede blade øverst på brættet. Der danner en vinkel langs tungen kaldet top eller plumb snittet.

•Calculate længden af spær behov fra den øverste linje i tabellen på blade af pladsen, mærket "længden af fælles spær per fod af Kør." Se under varemærket pitch (4); det vil vise 12.65, så hvert spær skal være 12.65 inches til hver fod af run. Multiplicer af run--for en 5-mund løb at er lig med 63.25, hvilket betyder en spær skal være 63 1/4 inches fra toppen til væggen.

•Measure at længde på bunden af bestyrelsen fra bunden af plumb skåret og markere stedet. Foranstaltning 1-tommer op til bestyrelsen på det tidspunkt, så måle 3 1/2 inches fra den første punkt tilbage mod plumb cut. Trække en linje mellem de to varemærker til at gøre en trekant til et hak, kaldes en birdsmouth, til at passe præcis over cap bord på væggen.

•Tilføj enhver længde ønskede for et udhæng eller eave på siderne af skuret, typisk 12 inches. Det gør den samlede spær længde 75,5 inches. Nu træffe en beslutning. Hvis du ønsker en højderyg bord på toppen af spærene til at gøre et højdepunkt, gå tilbage til plumb snit og tage en anden 3/4-inch at gøre plads til højderyggen. Hvis du vil bare spær til at slutte sig til et højdepunkt, bruge metal kile plader til at sikre dem øverst og tilføje krave bånd, 2 x 4 vandret seler mellem to spær lige under toppen.

•Klippe alle vinkler på mønster med en cirkulær så. Sætte mønsteret på væg fælles landbrugspolitik for at sikre, at birdsmouth er stram og plumb cut er på midten af ganen. Brug denne spær som et mønster for alle andre. Divider længden af skur i fødder med to at få antallet af spær behov; for en typisk 12-mund-lange tag, der ville være seks par spær plus et sæt til den fjerneste ende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com